
Galatasaraylılar İstanbul'a Üzgün Döndü
Galatasaraylılar, UEFA Kupası 1. Turunda İsviçre'nin Fc Sion Takımı ile Yaptığı İlk Maçın Ardından, İstanbul'a Üzgün Döndü.
Galatasaraylılar, UEFA Kupası 1. turunda İsviçre'nin FC Sion takımı ile yaptığı ilk maçın ardından, İstanbul'a üzgün döndü.
Atatürk Havalimanı'na gelen sarı-kırmızılı kafilede, alınan yenilginin büyük üzüntü yarattığı gözlerden kaçmadı.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, burada yaptığı açıklamada, FC Sion maçında bir konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını ve beklenmedik bir skor aldıklarını belirterek, ''Bu maçı unutmak zorundayız. Pazar günü çok önemli bir lig maçımız var. Zamanı gelince Sion'u düşüneceğiz. Sonuç ne olursa olsun, 4 Ekim'de İstanbul'da seyircimizin önünde, gruplara kalacak sonucu elde edeceğiz'' diye konuştu.
Bu arada, dün akşamki maçta sakatlanarak yerini Ümit Karan'a bırakan Nonda'nın durumunun önemli olmadığı, kaburgalarında kırık bulunmasına karşın maçlara çıkan Servet'in ise 1-2 gün dinlendirileceği açıklandı.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.