Galatasaray'da Lincoln şov

Galatasaray'da Lincoln şov

Galatasaray, 2007-08 sezonu hazırlıkları için topbaşı yaptı. Vefat eden eski teknik direktör Derwall için saygı duruşunda bulunulurken, Lincoln ilk antrenmanda göz doldurdu.

Sarı kırmızılıların, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yeni teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde yapılan ilk idmanına Song, Carusca ve Antalyaspor'a Volkan Yaman karşılığında verilmek istenen kaleci Fevzi katılmadı. Sakatlıkları bulunan Aydın, Uğur ve Çağrı ise takımdan ayrı salonda çalıştı.

Alman çalıştırıcı, sezonun ilk idmanda futbolcuları üç gruba ayırırken forvet, orta saha ve defans oyuncularının ayrı ayrı çalışmalarını sağladı. Feldkamp, defans oyuncularını bizzat kendisi çalıştırırken, forvet oyuncularını Ahmet Akcam, orta saha oyuncularına ise Burak Dilmen idman yaptırdı.

Oyuncuların bir hayli hırslı ve istekli oldukları antrenmanda, verilen her arada aşırı sıcak nedeniyle futbolcular suya hücum ettiler.

DERWALL UNUTULMADI

İdman öncesinde dün vefat eden sarı-kırmızılı takımın eski teknik direktörü Derwall için saygı duruşunda bulunuldu.
Saygı duruşuna kulüp başkanı Özhan Canaydın, yönetici Haldun Üstünel ve genel menajer Mustafa Turgun da katılırken, futbolcular ve teknik heyet Derwall'in fotoğrafını taşıdılar.

Başkan Özhan Canaydın, Alman çalıştırıcı başta olmak üzere tüm futbolcularla tokalaşarak başarılar diledi. Canaydın'ın, bu sırada Hakan Şükür ile bir süre konuşması dikkati çekti. Canaydın daha sonra idmanı tesislerin balkonundan izledi.

LINCOLN ŞOV YAPTI

Galatasaray'da ilk antrenmanına çıkan yeni transfer Lincoln, idmanda adeta şov yaptı.

Klas hareketleriyle dikkati çeken Lincoln, Hasan Şaş'ı güzel bir hareketle geçince, taraftarlar ayağa kalkarken, Hasan'ın gülümsemesi dikkati çekti. Taraftarlar, Lincoln'e büyük sevgi gösterilerinde bulundu. İdman sonrasında Lincoln, kendisini çağıran taraftarların yanına giderek karşılık verdi ve imza dağıttı.

Antrenmada yeni transfer Serkan Çalık da çabukluğu ile dikkati çekti.

FELDKAMP SAVUNMAYI ÖZEL OLARAK ÇALIŞTIRDI

Feldkamp, antrenmanda savunmayla ilgilenerek, bu bölgede oynayan futbolcuları özel olarak çalıştırdı.
Alman çalıştırıcı, savunma oyuncularına yaptırdığı çalışmayı zaman zaman durdurarak, uyarılarda bulundu. Feldkamp, antrenman sonrasında da futbolcularını etrafına toplayarak, ilk idmanda yapılan hataları kendilerine anlatıp, isteklerini dile getirdi.

HASAN ŞAŞ'IN ŞUTU BİNALARIN ÇATISINDA

Antrenmanda yapılan şut çalışmasında Hasan Şaş'ın bir şutu tesislerin karşısında bulunan binaların çatısına kadar gitti.
Tel örgüleri aşan topun, karşıdaki binaların çatında sekmesi ilginç bir görüntü oluşturdu.

FLORYA'DA TARAFTARLI GÜNLER

Teknik direktör Feldkamp'ın isteği doğrultusunda antrenmanları izlemeye başlayan taraftarlar, ilk idmanda takımlarını yalnız bırakmadı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen 100 kadar taraftar, öncelikle Lincoln ve Feldkamp'a sevgi gösterilerinde bulundular. Taraftarlar, ayrıca bütün oyuncular için de tezahüratta bulundular.

Galatasaray, yarın 11.00 ve 18.00'de olmak üzere çift antrenman yaparak yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

İSVEÇLİ GAZETECİLER LINDEROTH'U TAKİP ETTİ

Galatasaray'ın yaptığı yeni sezonun ilk antrenmanını İsveçli gazeteciler de takip etti.

İsveç'in Aftonbladet isimli gazetesinin iki muhabiri, idmanı izleyerek vatandaşları ve Galatasaray hakkında bilgi topladılar.

-YENİLER POZ VERDİ-

İdman sonunda sarı-kırmızılı takımın yeni transferleri Lincoln, Servet, Orkun, Serkan, Barış, Linderoth ve Bouzid, basın mensuplarının karşısına geçerek objektiflere poz verdiler.

 
 
 
AA
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.