G.Saray Ersun Yanal ile anlaştı!

G.Saray Ersun Yanal ile anlaştı!

Galatasaray'ı gelecek sezon çok büyük bir aksilik çıkmazsa Ersun Yanal çalıştıracak. Fotomaç'ın haberine göre Gerets'le sezon sonunda yollarını ayırma kararını alan Galatasaray yönetimi, Ersun Yanal konusunda fikir birliğine vardı.


Başkan yardımcısı Adnan Polat, Mart 2007'de Polat Otel'de Ersun Yanal'la bir görüşme yaptı. Görüşme medyaya "Sadece kahve içtik" şeklinde yansırken, aslında Polat, Ersun Yanal'a "Galatasaray'ı çalıştırmaya hazır ol. Fenerbahçe'den teklif gelirse de bizi birkaç ay bekle" dedi.

Yine aynı ay içinde bu kez Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Polat Otel'de Ersun Yanal ile bir araya geldi. Sezgin ve Yanal bu görüşmede Galatasaray'ın geleceğine yönelik projeler üzerinde durdu. Yapılacak yeni transferler masaya yatırıldı. Yanal, tüm şartlarda ikna edildi. Geçtiğimiz günlerde de Adnan Polat, başkan Özhan Canaydın'la görüşerek, Yanal konusunda başkanı ikna etti. Şimdi yönetim, sezon sonunu bekliyor. Erik Gerets'le yollar ayrılır ayrılmaz hemen Ersun Yanal ismi basına açıklanacak ve 3 yıllık sözleşme yapılacak.

Fotomaç

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.