Fulya Ayak Merkezi'nden bir ilk

Fulya Ayak Merkezi'nden bir ilk

Oturduğunuz yerden ayak ağrınızın nedenini öğrenebilirsiniz. Ağrınızın nedeni bir tık ötenizde. Fulya Ayak Cerrahi Merkezi, gelişen teknolojinin avantajlarını hastaları yararına kullanan ilk klinik oldu.

İletişim teknolojisinin en yeni ve kullanışlı mecralarından olan Apple Store ortamında kendine yer edinen Fulya Ayak Cerrahi Merkezi, Ağrı Belirleyici uygulamasıyla bir ilke imza attı. Apple Store'dan Fulya Ayak Cerrahi Merkezi'ni iphone ya da ipad'ine indirenler, ağrı belirleyici uygulamasıyla ayağındaki ağrının neden olabileceğini oturduğu yerden öğrenebilecek. Ayağın tüm noktalarında karşılaşılabilecek tüm rahatsızlıkların yer aldığı programı kullanmak çok kolay. 

Ayak şeklinde dizayn edilen ağrı belirleyiciye, ayağınızın hangi noktasında, nasıl bir ağrı hissettiğinizin verilerini girmek yeterli. Uygulama ayağın o bölgesinde olabilecek rahatsızlıkları sıralıyor ve tedavi için doktora yönlendiriyor. İlk kez böyle bir uygulamanın kullanıldığı klinik olan Fulya Ayak Sağlığı Merkezi'nde yenilikler bu uygulamayla sınırlı değil. Alışıldık hasta bekleme bölümlerine de farklılık katmak isteyen klinik yetkilileri, hastaların doktorlarını beklerken sadece dergi ve gazete okumayla sınırlı kalmamaları için, bekleme bölümüne ipad'ler koydu. Çeşitli oyunların da yüklendiği ipad'ler, özellikle çocuklarıyla gelen hastalar için beklemeyi  kolaylaştırıyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.