Fuhuş kayığı

Fuhuş kayığı

Fuhuş otobüsü, fuhuş minibüsü derken şimdi de polisin karşısına fuhuş kayığı çıktı.

Beşiktaş'ta sahilde bir kayığın sürüklendiği ve bir bayanın mahsur kaldığı şeklinde polise yapılan ihbarın ardından "zamparalık" çıktı. Polisin kıyıdan yaptığı uyarılara rağmen kıyıya yanaşmayan kayık, deniz polisi tarafından alındı. Kayıkta bulunan erkek şahıs ise "Zamparalık yapıyordum. Alan memnun veren memnun" dedi. Kadın ise polise zor anlar yaşattı.

Küçükbebek sahilinde gece saat 03.00 sıralarında bir kayığın sürüklendiği ihbarını alan polis alarma geçti. Bir şahsın kayıktan indikten sonra kayığın sürüklenmeye başladığı ve bir kadının denizin ortasında mahsur kaldığı yönünde ihbar alan polis, şahıslar deniz kıyısına çıkarılanca şok oldu. Kayıkta bulunan biri kadın iki kişi, polisin uyarılarına rağmen bir türlü deniz kenarına gelmedi. Bunun üzerine polis, deniz polisinden yardım istedi. Kıyıdan bir hayli uzaklaşan ve bir yatın arkasına gizlenen

şahıslar, olay yerine gelen deniz polisi eşliğinde kıyıya getirildi. Kayıkta bulunan erkek şahıs polise yardımcı olmaya çalışırken, kameraları gören kadın ise kıyıya çıkmamak için uzun süre direndi. Polisin uyarılarına rağmen kıyıya çıkmayan kadın şahıs, kameralar uzaklaştıktan sonra kıyıya çıktı. Tekrar kameraları gören kadın şahıs ekiplere zor anlar yaşattı. Polise direnen kadın uzun uğraşın ardından ekip otosuna bindirildi.

Kameralar karşısında oldukça rahat olduğu görülen erkek şahıs ise basın mensuplarının sorularına "Ben yıllardır denizlerdeyim. Mahsur kalmadık. Zamparalık yapıyordum. Alan memnun veren memnun" şeklinde yanıt verdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.