Fuhuş çetesi çökertildi

Fuhuş çetesi çökertildi

Genişleyen operasyonda ünlü isimler dinlemeye takıldı. Magazin dünyası sarsılacak!

Üç savcı ve iki hakimin karıştığı fuhuş çetesine yönelik operasyon genişliyor. Haluk Levent ve Serdar Ortaç’ın da kredi kartı havalesiyle kadın siparişinde bulunduğu iddia edildi

Star Gazetesi’nden Özkan Tamirak’ın haberine göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından 13 Mayıs 2007’de yapılan ‘Gece Kuşu’ adlı operasyonda Beyoğlu’ndaki Hisar Pavyonu ve Foli Berjer Pavyonu’nda Rus kadınlara fuhuş yaptıran çete çökertildi. Operasyona çeteye maddi çıkarları doğrultusunda yardım eden adliye görevlileri, hakim, savcı ve Çalışma Bakanlığı bürokratları da takıldı. Savcılık Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün adı geçen her iki gece kulübüne de 15 kez kapatma işlemi uyguladığı belirlendi. Ancak her defasında bu kapatma engellendi. Mühürler söktürüldü. Çetenin uzantıları sanat ve spor dünyasına kadar uzandı.

Çetenin telefonları dinlemeye alın polis ünlülerin de fuhuş için bağlantıya geçtiğini tespit etti. Polisin dinlemesine takılan isimlerden bazıları şöyle: Haluk Levent, Serdar Ortaç, Necati Ateş, Sergen ve Rober Hatemo… Haluk Levent’in çeteden Irina isimli kadınla birlikte olduğu, bunun karşılığında kredi kartından 100 dolar havale yaptığı tespit edildi. Haluk Levent’in çetenin gönderdiği kadına “Seni klibimde oynatacağım'' dediği belirtildi.

Çetenin elinin altında 120 kadının bulunduğu tespit edildi. Ünlülerin kadın siparişi için çete lideriyle temasa geçtiği açıklandı.

Rober Hatemo ve Serdar Ortaç’ın klibinde oynayan kızları da bu çetenin ayarladığı ortaya çıktı.

Emniyet daha birçok ünlünün adının bulunduğu kayıtları savcılığa sundu. Savcılığın yakın zamanda şebekeden kız isteyen ünlüleri adliyeye çağırarak bilgi alacağı kaydedildi.

İddialarla ilgili olarak milliyet.com.tr'ye bir açıklama yapan Haluk Levent şunları söyledi:

"Ben klipte oynaması için başvuruda bulundum ve klibimde de oynadı. Bütün klip kızlarını da bugüne kadar bu arkadaşlardan aldım. Tahmin ediyorum ki diğer arkadaşlar da aynı şekilde klip kızı olarak kullanmışlardır. Bizim gibi sanatçıların böyle bir lüksü olamaz"

Milliyet



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.