Fuhuş Ajandası Ünlü İsim Dolu

Fuhuş Ajandası Ünlü İsim Dolu

Ukraynalı fuhuş baronunun çetesi çökertildi. Aralarında dizilerde oynayan ve mankenlik yapanların da olduğu 40 yabancı kadın yakalandı.

Ele geçen 8 müşteri ajandasında ünlü futbolcu ve şarkıcıların da isimleri var. Beyoğlu, Şişli ve Fatih’teki gece kulüplerine eğlenmeye giden bazı kişiler, içkilerine uyku hapı konularak uyutulduklarını ve kredi kartlarından para çekildiği şikayeti ile polise başvurdu. Yapılan araştırmada dolandırıcılık olayı belirlenirken, bu kulüplerde çalışan yabancı uyruklu kadınların Ukraynalı bir fuhuş baronunun yönetiminde 500 ile 2000 bin dolar arasında erkeklere pazarlandığı belirlendi.

8 kulüp kapatıldı

Rusya, Ukrayna, Romanya, Moldova gibi ülkelerden getirilen kadınların turist vizesiyle Türkiye’ye getirildikleri, fuhuş yapmaları için çete tarafından pasaportlarına el koyulduğu saptandı. Baskın yapılan 8 gece kulübü kapatıldı, 25 kişilik fuhuş çetesi yakalandı. Yakalanan yabancı uyruklu 40 kadın arasında dizi filmlerde küçük roller alan bazı isimler ile ajanslarda mankenlik yapan kadınların da bulunduğu bildirildi.

Hepsi çağrılacak

Ele geçen 8 ajandada ünlü futbolcular, şarkıcılar, sosyetik simaların da aralarında bulunduğu yüzlerce müşteri ismine ulaşıldı. Ajandalarda isimleri bulunan kişilerin operasyon kapsamında önümüzdeki günlerde ifadelerine başvurulmak üzere emniyete çağrılacağı kaydedildi. Bir polis yetkilisi, kapatılan gece kulüplerinin sosyetenin önemli uğrak yerleri arasında bulunduğunu ifade etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.