Finansal hayat ve Findeks

Finansal hayat ve Findeks

Finansal hayat son derece önemli bir hayattır. Kredi, kredi kartları vs. diye devam etmekte olan finansal hayat, findeks ile daha değişik bir hal almış durumdadır.

Finansal hayat son derece önemli bir hayattır. Kredi, kredi kartları vs. diye devam etmekte olan finansal hayat, findeks ile daha değişik bir hal almış durumdadır. Findeks ise finansal hayatınızın puana döküldüğü dünyadır. Bu dünyada ki puanınız finansal hayatınızı etkilemektedir. Bu hayat ile kişinin ödeme ve harcamalarına göre oluşan kredi puanı bu hayatın önemli bir parçasıdır. Kısacası finansal hayatın findeks ile iç içedir. Banka kullanan kişiler için oluşturulan bu kredi puanıyla yeni kredi başvuruları, kredi kartları vb. gibi işlemlerde kredi puanının veya kredi notunun çok fazla önemi vardır. Kredi notu 0-1900 arasında puanlara ayrılı ve bu puanda belirli aralıklar müşteri güvenirliğini ortaya çıkartmaktadır. Güvenli sınırın altında olduğun zaman kredi, kredi kartı gibi başvurular olumsuz sonuçlana bilmektedir.

Kredi notu farklı sınıflandırma oranları ile belirlenmektedir. Harcamalar, ödemeler, sık yapılan başvurular gibi nedenler kredi notunu etkilemektedir. Kredi notu sorgulama işlemi içinde bankaları veya findeks’i kullanabilirsiniz. Aynı zamanda Turkcell veya Avea kullanan müşteriler bu operatörlerden kredi notunu sorgulayabilir. Avea Findeks kredi notu sorgulama işlemini SMS ile Turkcell’i de SMS ile sorgulama yapabilirler. Yapılacak tüm işlemler ücrete tabidir. Ücret kesildikten sonra risk raporu alabilirsiniz. Alacağınız risk raporunda kredi notunuzu görebilirsiniz. Kredi notunuza göre kredilerde alabilirsiniz.

Kredi notunuzu sorguladıktan sonra CepteTEB ihtiyaç kredisi veya Garanti Miles kredi kartına başvuruda bulunabilirsiniz. Daha fazla bilgiye findexkredinotu.net adresinden ulaşabilirsiniz.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.