Figo'nun tercihi İnter

Figo'nun tercihi İnter

Serie A şampiyonu Inter'in Portekizli yıldızı Luis Figo son kararını verdi ve Arap takımı Al Ittihad ile anlaşma sağlamış olmasına rağmen Inter yönetimi ile el sıkışarak Milano devinde kalma kararı aldı...

FIGO SERIE A'DA DEVAM EDİYOR!
Serie A şampiyonu Inter'in Portekizli yıldızı Luis Figo son kararını verdi ve Arap takımı Al Ittihad ile anlaşma sağlamış olmasına rağmen Inter yönetimi ile el sıkışarak Milano devinde kalma kararı aldı. Inter'den yapılan resmi açıklamada, "Figo ile en azından bir yıl daha birlikteyiz" dendi.

Figo'nun son tercihi Inter oldu!
Portekizli yıldız sezon ortasında Arap ekibi Al Ittihad ile anlaştı ancak Serie A şampiyonunun teknik direktörü Mancini'nin Figo'yu kullanmaya devam etmek istiyorum açıklamalarının ardından yönetim veteran futbolcusunu takımda tutmak için çalışmalara başladı ve yaklaşık 1 yıldır devam eden görüşmelerin ardından yapılan resmi açıklamada, Figo'nun 1 yıl daha Inter'de kaldığı duyuruldu.

Portekizli yıldız da açıklamasında, "Inter'de zaten kalmak istiyordum ve ben sözümden dönmedim ama Arap ekibi Al Ittihad da tam olarak anlaşmayı yerine getirmediği için yeniden Inter'de kalabildim" dedi.

Inter resmi açıklamasında, "Figo 2 hafta boyunca San Siro'da Inter formasını taşımaya devam etmek istediğini açıkça dile getirdi. Devam eden sözleşmesi bir yıl daha uzatıldı ve O da böylece bizimle kalmaya devam etti" denildi.

Inter arıca Figo'nun Inter'de bir yıl daha geçirdikten sonra teknik ekiple çalışmalara devam edeceğini ve tecrübesini takıma aktarmaya devam edeceğini ifade etti.



ajansspor


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.