Fetöcülerin kullandığı ‘Derin Bakış’ ismiyle kurulan kanalda Muammer Keskin propagandası!

Fetöcülerin kullandığı ‘Derin Bakış’ ismiyle kurulan kanalda Muammer Keskin propagandası!

Fetöcülerin daha önce Samanyolu Televizyonu’nda yayınlanan ‘Derin Bakış’ programının ismiyle kurulan bir youtube kanalında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in propagandası yapıldı.

ŞİMŞEK, CHP’Yİ VE PARTİ POLİTİKALARINI KONUŞMUŞTU

Şişli Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nda CHP Meclis Üyesi Emin Vahap Şimşek; CHP’yi, parti politikalarını anlatan, partinin işçiye ve sendikaya bakışını ifade bir konuşma yapmıştı.

Şimşek, Şişli Belediyesi’nde parti politikalarına muhalefet eden uygulamaların olduğunu, gerekli araştırma ve soruşturmaların da yapılmasını teklif etmişti.

KESKİN, TALİHSİZ VE TEPKİ ÇEKEN BİR KONUŞMA YAPMIŞTI

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’de Emin Vahap Şimşek’in konuşması ile alakası olmayan ve çok tepki çeken bir konuşmayla cevap vermişti. Keskin’in konuşması gerek parti merkezince gerekse de sendika tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Keskin, gelen tepkileri karşılamak ve kendi yaptığı talihsiz konuşmayı ört pas etmek için konuyu çarpıtmıştı.

sisli-belediye-baskani-muammer-keskin-kripto-fetonun-kanalinda-ovuldu.jpg

KONUŞMADAKİ VİDEO MONTAJLANARAK SERVİS EDİLDİ

Şişli Belediyesi’nin canlı yayınla verdiği Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nda yapılan tüm konuşmalar ortada iken, montajlanmış bir video birilerine servis edildi. Muammer Keskin’de kendi kurduğu ve yöneticisi olduğu bir platformda da haber yapılan bu video yayınlandı.

DERİN BAKIŞ, ŞİMŞEK’İ AK PARTİLİ GİBİ GÖSTERDİ

FETÖ’nün önceden sahibi olduğu Samanyolu televizyonunda geçmişte yayınlanan ‘Derin Bakış’ programın ismiyle kurulan ‘Derin Bakış’ youtube kanalında ‘CHP’li başkan işe gelmeyip maaş alanları kovunca AKP’nin zoruna gitti’ başlığı ile bir video ile haber yapıldı.

Bu video haberin başlığında, CHP’liliğinden kimsenin şüphesi dahi olmadığı Şişli Belediyesi CHP Meclis Üyesi Emin Vahap Şimşek, Ak Partili meclis üyesi gibi gösterildi.

HABER VİDEOSUNDA SADECE KESKİN’İN KONUŞMASI VERİLDİ

Emin Vahap Şimşek’in meclis konuşmasındaki görüntüler çıkarılıp montajlanarak Muammer Keskin’in konuşması verildi. Videonun son bölümünde Emin Vahap Şimşek’in cevap vermek istediği görüntüler ise Ak Partili meclis üyesi olarak lanse edilip servis edildi.

KESKİN'İN YÖNETİCİSİ OLDUĞU PLATFORMDA PAYLAŞILDI

Montajlı bir video ile propagandası yapılan Muammer Keskin’in, CHP’li bir meclis üyesinin Ak Partili bir meclis üyesi gibi gösterildiği bu video haberi, kendi kurduğu ve yöneticisi olduğu bir platformda paylaşılmasına izin vermesi ve sonrasında da herhangi bir açıklama yapmaması dikkat çekti.

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ AK PARTİLİ GÖSTERİLDİ

‘Derin Bakış’ isimli bir youtube kanalında, CHP Meclis Üyesi Emin Vahap Şimşek’in konuşmasını Ak Parti’li bir meclis üyesi konuşmuş gibi gösterilirken diğer taraftan da Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in övülerek propagandası yapıldı.

ŞİMŞEK, USULSÜZLÜKLERE KARŞI MÜCADELE EDİYORDU

Şişli Belediyesi CHP Meclis Üyesi Emin Vahap Şimşek, CHP parti politikalarını savunması ve Şişli Belediyesi’ndeki usulsüzlüklere karşı mücadelesiyle tanınan bir meclis üyesi.

Muammer Keskin’in Emin Vahap Şimşek’in bu duruşundan rahatsız olduğu, Şimşek’in bu tutumlarından vazgeçmesi için sürekli mobing uyguladığı ve Şimşek’in disipline verilmesi yönünde kendisinin de yöneticisi olduğu 10 Aralık Hareketi’nin CHP’deki üst yönetimine baskı yaptığı biliniyordu.   

KESKİN'İN GERÇEK YÜZÜ TEK TEK ORTAYA ÇIKIYOR

Şişli Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı'nın canlı yayınlanmasına ve bir meclis üyesi ile tüm kamuoyunun gözleri önünde yaşanan bir olayı dahi çarpıtabilen Muammer Keskin’in, Şişli Belediyesi’ndeki yaptığı diğer baskıları, uyguladığı mobingleri ve olayları nasıl çarptığının bir göstertesi olmuş oldu.  

İŞTE, OLAYIN GERÇEK VİDEOSUNU YAYINLIYORUZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum