Feriköy’de Dolandırıcılık İddiası

Feriköy’de Dolandırıcılık İddiası

Şişli'de Feriköy Polis Merkezine giderek kendisini şehit yakını gibi tanıtarak polislerden yardım toplamaya çalıştığı iddia edilen kişi gözaltına alındı.

 Feriköy’de Dolandırıcılık İddiası

Şişli’de, Feriköy Polis Merkezine giderek kendisini şehit yakını gibi tanıtarak polislerden yardım toplamaya çalıştığı iddia edilen kişi gözaltına alındı.

Kendisini Tuncay Eroğlu adıyla tanıtan şahıs Şişli Cumhuriyet Caddesi'nde kapkaça uğradığını iddia ederek, Feriköy Polis Merkezi Amirliği'ne başvurdu. Karakolda babasının Batman'da görevi sırasında şehit olduğunu, abisinin ise savcı olduğunu söyleyerek polislerden kendisine para yardımı yapmalarını istedi. Polisler şahısın verdiği bilgiler doğrultusunda yaptığı araştırmada, Batman'da zanlının söylediği isim ve tarihte şehit polis olmadığını tespit ederken,  kişinin gerçek isminin Erol Eroğlu olduğunu, kendilerine beyan ettiği Tuncay Eroğlu isminin ise Zonguldak'taki kardeşine ait olduğunu tespit etti. Dolandırıcılık suçundan çok sayıda kaydı bulunduğu öğrenilen Erol Eroğlu, “yalan beyanda bulunmak, dolandırıcılık ve iftira” suçlamasıyla gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.