Fenerbahçe taraftarı şok yaşadı

Fenerbahçe taraftarı şok yaşadı

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile ön eleme maçı yapacak olan F.Bahçe'nin ligin ilk maçında İstanbul Büyükşehir'e yenilmesi taraftarda şok etkisi yaptı.

Turkcell Süper Lig'in son şampiyonu Fenerbahçe, 2007-2008 sezonuna yenilgiyle başlayarak taraftarını üzdü. 100. kuruluş yılını şampiyonlukla süsleyen sarı-lacivertliler, ligin yeni ekibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında 2-0 yenilmekten kurtulamadı. Sarı-lacivertlilerin, yeni transferi dünyaca ünlü Roberto Carlos'un da yer aldığı kadrosuyla ligin ilk maçında, hafta içinde Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın RSC Anderlecht takımıyla yapacağı mücadele öncesi ortaya koyduğu performans, taraftarını düş kırıklığına uğrattı.

-TRİBÜNLERDE TEPKİLİ SESLER-

Fenerbahçe'de, özellikle oyuncu değişiklikleri sırasında kimi tribünlerden oyundan çıkan oyunculara tepkili sesler duyuldu. Kimi tribünler futbolcuları alkışlarken, futbolcuları yuhalayanlar da oldu. Yuhalama sesleri hakemin bitiş düdüğüyle de tribünlerde egemen oldu. Son dakikalarda ise bir ara sarı-lacivertli taraftarlar ıslıklarla futbolculara tepki verdi. Maçın 80. dakikasından itibaren Fenerbahçeli taraftarlar tribünleri terketmeye başladı. Maçın bitimine dek tribünlerin büyük bir bölümü boşaldı.

-HALUK ULUSOY DA MAÇI İZLEDİ-

Ligin açılış maçını, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay da izledi. Protokol tribününde Ulusoy, Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Atalay yan yana oturdu. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, maç başladıktan sonra stada gelerek yerini aldı.

-İLHAN, ALİ VE KAZIM, İLK LİG MAÇINA ÇIKTI-

Sarı-lacivertli ekibin yeni transferleri İlhan, Ali ve Kazım, İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçının ikinci yarısında forma giyerek, Fenerbahçe'de ilk lig maçlarına çıktılar. Karşılaşmanın 56. dakikasında Deniz'in yerine İlhan, Uğur'un yerine de Ali oyuna dahil olurken, Kazım da 72. dakikada Deivid'in yerine oyuna girdi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.