F1 Fitness Club

F1 Fitness Club

Günümüzün modern insanları, kilolarını kontrol altında tutmak, kas yapmak, sağlık

Günümüzün modern insanları, kilolarını kontrol altında tutmak, kas yapmak, sağlıklı yaşam, stresle mücadele etmek gibi çeşitli nedenlerden ötürü birbirinden değişik türlerde egzersizler yapmaktadır. Amaçlar farklı olunca, evde ya da sahilde egzersiz yapmanın daha etkili olacağı ya da tasarruf edilebileceği yönünde bir inanış hakimdir. Oysa hemen yanı başınızdaki Maltepe Pilates Salonuna son derece uygun fiyatlarıyla kaydınızı yaptırarak başlayacağınız egzersizlerin evde kendi kendinize yapabileceğiniz egzersizlere oranla sağladığı pek çok avantajı vardır.

İlk olarak yalnız yapılan bir egzersiz ile muhtemelen ya kendinizi yaralayacak ya da yanlış kaslarınızı çalıştıracak ve istediğiniz sonucu elde edemeyeceksiniz. Dahası kendi kendinize egzersiz yapmaya çalıştığınızda deneyimli ve uzman eğitmenlerden yoksun olacağınızdan, sizinle aynı zamanda Maltepe Aletli Pilates Salonu’nda egzersiz yapmaya başlayanların hedeflerine sizden çok daha fazla yaklaştığını göreceksiniz. F1 Fitness merkezinde, uzun yılların verdiği tecrübeyle paralel olarak uzman kişilerce tasarlanmış, birbirinden değişik türde ve çok farklı amaçlar için yapılmış son derece pahalı ve profesyonel spor aletlerini kullanma imkânınız olacaktır. Kendi kendinize spor yapmak yerine spor merkezlerini seçtiğinizde bu pahalı aletleri satın almak zorunda kalmak yerine uygun bir yıllık ücret ile hepsinden faydalanabileceksiniz. Bahsi geçen profesyonel ekipmanları satın alma gücünüz varsa ve bunları kendi eviniz için satın almış olsanız bilse, uzman bir eğitmen eksikliğini egzersizlerinizde her zaman hissedecek ve istediğiniz neticeye ulaşamayacaksınız. Bunların yanı sıra, fitness merkezi sizlere güvenli ve konforlu bir çalışma ortamı sunmaktadır. Kötü hava koşulları, yoldan geçen araçlar, egzoz kirliliği gibi sağlığınıza zarar verecek ve keyfinizi kaçıracak tatsız sürprizlerden bu sayede uzak olursunuz.

Evde ya da dışarıda tek başına yapılan egzersizler çoğu zaman sıkıcı olabilmekte ya da zamanla motivasyonunuzu yitirmenize neden olmaktadır. Oysa F1 Maltepe Fitness Salonu’nda sunulan pilates, zumba, crossfitness gibi grup çalışmaları sayesinde, egzersizlerinizi sizinle aynı hedefteki kişilerle birlikte eğlenceli biçimde gerçekleştirebilirsiniz. Birbirinden farklı seviyeler için hazırlanan programlar sayesinde size uygun olan programla diğer katılımcılarla birbirinizi motive edebilir ve hedeflerinize daha çabuk varabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.