Eyüp Birgün; ‘Ben artık yokum’

Eyüp Birgün; ‘Ben artık yokum’

Sarıgül’ün Şişli Belediye Başkanlığı’na Şişli’nin tanımadığı isim olan Hayri İnönü’yü açıkladıktan sonra Eyüp Birgün’ün yakın dostlarına ‘Artık ben yokum’ dediği iddia edildi.

Sarıgül Eyüp Birgün’ü Şişli Belediye Başlanlığı’na düşünmediğini her ortamda ifade ediyordu. Fakat Sarıgül’ün Şişli’ye hiçbir hizmeti geçmemiş ve Şişli’nin tanımadığı Hayri İnönü’yü belediye başkanı olarak göstermesiyle birlikte CHP’de tepkiler başladı. İlk ciddi tepki de Eyüp Birgün’den geldi.

İNÖNÜ İLE SEÇİM DE SIKINTIDA

İnönü ismini açıklayarak Şişli’de ki seçimi de sıkıntıya soktuğu iddia edilen Sarıgül’ün Eyüp Birgün’ü ikinci sıradan meclis üyeliğine ikna ettiği ifade edilmişti. Ama Eyüp Birgün’ün yakın mesai arkadaşlarının ‘Senin bu gelişmelere tepkisiz kalman seninle beraber sana inanan insanlara yapılmış bir hakarettir’ dedikleri, İnönü isminin açıklanmasıyla birlikte de Birgün’ün tamamen ipleri kopardığı ifade ediliyor.

EYÜP BİRGÜN MİTİNGE DE GİTMEDİ

Eyüp Birgün’ün Sarıgül’ün mitingine de gitmeyerek, telefonlarını kapatmasıyla ipleri tamamen kopardığı yönünde yorumlanıyor.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.