Eyüp Belediyesi Yaz Spor Okulları

Eyüp Belediyesi Yaz Spor Okulları

Eyüp Belediyesi bu yaz; Futbol, Basketbol, Tekwando, Güreş ve Masa Tenisi gibi dallarda yaz okulu eğitimi verecek.

Eyüp Belediyesinin beş branşta düzenlediği Yaz Spor Okulları başladı. İki bin çocuğun kayıt yaptırdığı Spor Okullarında ilgi en çok Basketbol ve Futbola oldu.

Yaz Spor Okulları Malzeme dağıtımına katılan Başkan Genç’e çocuklar büyük ilgi gösterdi. Çanta, Forma, Şort, ve konçtan oluşan malzemeler çocuklara dağıtılırken, Futbol, Basketbol, Tekwando, Güreş ve Masa Tenisi branşlarında Yaz boyunca çocuklar sporla iç içe olacak. Başkan Genç  7’den 70’e herkesin sporun içinde yer alması gerektiğini belirterek; “ Biz her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. İlçemizde iki profesyonel olmak üzere 56 spor kulübümüz var, her kulübümüzün ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Eyüp ve Alibeyköy stadlarının üstünü kapattık. Sentetik sahalar yaptık. Haliç-1 sahası dediğimiz Bahariye spor sahasında bu kulüplerimiz her gün çalışmalarını sürdürmekte. Parseller spor kulübüne yine saha yaptık. Yine İgdaş’ın karşısındaki spor sahalarımız kulüplerimize hizmet vermekte. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Kara Ahmet Yağlı güreşleri düzenledik.

Bayanlara yürüyüş alanları, aerobik, fitness ten oluşan alanlar tahsis ettik. Yine parklarımızın içinde spor alanları oluşturduk. Eyüp Kapalı Spor Salonunu yeniden inşa ettik. Eyüp Basketbol takımımız büyük başarıya imza atarak 72. takım arasında 1. oldu ve 2. lige yükseldi. Şimdi de Yaz Spor Okulları ile yavrularımıza hizmet ediyoruz. Bu hizmetlerimiz her alanda aralıksız devam edecek” dedi. Minikler de giydikleri formalarla renkli görüntüler oluşturdular.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.