Eski Türk Sineması Geceleri

Eski Türk Sineması Geceleri

Eskişehir'de, Tepebaşı Belediyesi tarafından organize edilen 'Eski Türk Sineması Geceleri'nde Eskişehirliler, doyasıya sinema keyfini yaşayacaklar.

Eskişehir'de, eski Türk sineması gecelerinin 3.'sü 11 Ağustos'ta başlıyor. Tepebaşı Belediyesi tarafından organize edilen 'Eski Türk Sineması Geceleri'nde Eskişehirliler, doyasıya sinema keyfini yaşayacak. 3. Eski Türk Sineması Geceleri 11-13 Ağustos tarihleri arasında Neo Alışveriş Merkezi Otopark alanında yapılacak.

Halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenen etkinlikte, Türk sinemasında önemli bir yere sahip filmler gösterilecek. Gece de ayrıca filmlerde yer alan ünlü sanatçılarla söyleşiler gerçekleştirilecek.

 

11 Ağustos'ta Sev Kardeşim, 12 Ağustos'ta Fakir Gencin Romanı ve 13 Ağustos'ta Ateş Böceği isimli filmlerin gösterileceği etkinliğe bu yıl Türk sinemasının üç önemli ismi Hülya Koçyiğit, Filiz Akın ve Necla Nazır katılacak.

 

Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. M. Tacettin Sarıoğlu, belediye olarak kültür ve sanata destek anlamında, iki yıldır değerli sanatçıların katılımıyla Eski Türk Sineması Geceleri'ni düzenlediklerini söyledi. Sarıoğlu, amaçlarının bu etkinlikle yazlık sinema keyfini Eskişehirlilere tekrar yaşatmak olduğunu söyledi.












HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.