Eşini grup sekse zorlayan koca!

Eşini grup sekse zorlayan koca!

Kahramanmaraş'ta, 10 yıllık eşini grup sekse zorladığı ileri sürülen koca, ormanda zorla ilişkiye girdiği karısını 10 şişe bira karşılığında başkasına sattığı iddiasıyla tutuklandı.



Edinilen bilgiye göre olay, dün öğlen saatlerinde Çamlık mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, F.Ö. isimli şahıs, "Biraz gezelim, açılırız" diyerek otomobiline bindirdiği 10 yıllık eşi Z.Ö.'yle gezmeye çıktı. Bir süre kent merkezinde gezen F.Ö., daha sonra otomobili Çamlık mevkisine sürdü. Yolda hayat kadını olduğu öne sürülen H.P.'yi alan F.Ö., eşinin "Bu kadın kim?" diye sorması üzerine, "Ne yapacaksın kim olduğunu? Sus, konuşma" diye cevap verdi. Eşi ve hayat kadını olduğu ileri sürülen H.P. ile
ormanlık alana gelen F.Ö., eşine, "Grup seks yapmak istiyorum. Gazetelerden ve internetten çeşitli fanteziler öğrendim. Grup seks çok zevkliymiş" dedi.

Eşinin teklifi kabul etmemesi üzerine sinirlenen F.Ö., dövdüğü eşiyle arabada zorla ilişkiye girdi. Ardından bir arkadaşını arayan F.Ö., eşini 10 şişe bira karşılığında arkadaşına sattı.

Daha sonra eşini ormanlık alanda bırakan F.Ö., H.P. ve arkadaşıyla olay yerinden uzaklaştı.

Akşam saatlerinde Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek eşinden şikayetçi olan Z.Ö., cumhuriyet savcılığına da suç duyurusunda bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Bürosu dedektifleri, F.Ö.'yü takibe aldı. F.Ö.'nün gidebileceği yerlerde araştırma yapan polis, şahsı Çamlık mevkisinde ele geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen F.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.