Eşini aldatan kocayı casus cep yakalıyor

Eşini aldatan kocayı casus cep yakalıyor

Aldatan eşler yandı. Casus cep telefonları ile eşinize yakalanmanız an meselesi.

İstenen her odayı dinlemede kullanılan casus telefon yazılımına ilgi çok büyük. Müşterilerin büyük kısmı, aldatıldığını düşünen kadınlar..

Aldatıldıklarından şüphelenenlerin eşlerini dinlemede kullandıkları casus telefon yazılımı kendi alanında çok satanlar listesinin zirvesine yerleşti. Casusluk aletleri satan Amedya'nın sahibi Mehmet Oğul, SABAH'a, Hong Kong'dan getirdiği sistem için çok sayıda sipariş aldığını açıkladı. Oğul'un verdiği bilgiye göre takip sistemini alanların yüzde 75'i kadın ve kadınların da yüzde 80'i tesettürlü. Mehmet Oğul, tesettürlü kadınlardan birinin, sistemi 15 gün boyunca kullandığını ve eşinin kendisini aldatmadığını anlayınca teşekkür ederek yazılımı iade ettiğini bildirdi.

KAMERA MÜŞTERİSİ GÜNEY OTELLERİ

Mehmet Oğul casus telefon yazılımını, çok büyük bir firmanın da kullandığını açıkladı. Bu firma için şirket telefonları üzerinden bütün çalışanları izleyen bir sistem kurduklarını kaydeden Oğul, müşteri profilini şöyle açıkladı: "Müşterilerimizin çoğunu kadınlar oluşturuyor. Telefon yazılımını, çocuklarını takip etmek isteyen aileler, bebek bakıcısının evde çocuğa karşı muamelelerini anlamak isteyen ebeveynler, personelini takip ettirmek isteyen büyük firmalar ve soyguncularla işbirliği ihtimaline karşı kuryelerini izlemek isteyen kuyumcular alıyor. Geçenlerde bir karı koca geldi ve anlaşmalı olarak birbirlerinin cep telefonuna casus yazılım yükletti." Mehmet Oğul ayrıca, özellikle yaz aylarında güneydeki otellerden gelen gizli kamera taleplerinde artış kaydedildiğini söyledi. Oğul şöyle dedi: "Hazirandan eylüle kadar tavan yapıyor. Gizlenince gizli kamera niteliğine bürünecek kameralar diyelim ya da. Güneydeki oteller alıyor. Adreslerine bakarak otel olduklarını biliyoruz. Gizli kamera olarak mı kullanıyorlar yoksa koridorda güvenlik kamerası olarak mı kullanıyorlar onu bilmiyoruz. Devlet kurumlarından da anti-sistemleri almak isteyenler oluyor." Yedi yıldır casusluk aletleri satan Mehmet Oğul bugüne kadar toplam 60 bin sipariş almış.

NASIL ÇALIŞIYOR?

Casus yazılımın çalışma sistemi basit. Cep telefonuna bir yazılım yükleniyor. Genelde, hediye telefonlara önceden yükleme yapılabiliyor ya da takip edilecek kişinin telefonuna gizlice casus program indiriliyor. İşlem 15 saniye sürüyor. Ekranda görünmeyen bu program sayesinde telefonu kullanan kişi istendiği zaman aranıyor. Ancak karşı telefonda aramanın gerçekleştiğine dair hiçbir belirti görünmüyor. Telefon çalmıyor, ekranında numara görünmüyor. Sistem, telefonu otomatik olarak cevaplandırdığında ise o anda bulunulan yerdeki sesler net bir şekilde kaydediliyor. Oğul, programın üç ayrı versiyon halinde basitten gelişmişe doğru 450, 500 ve 650 YTL'lik fiyatlarla satıldığını söyledi.
Sabah




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.