ERMAN HOCA TACİZCİLERİ PÜSKÜRTTÜ

ERMAN HOCA TACİZCİLERİ PÜSKÜRTTÜ

Viyana metrosuna giren Erman Toroğlu'nun kendini polis diye tanıtıp, tacize uğrayan kızları 3 Rus holiganın elinden kurtardığı öğrenildi.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası İspanya'nın şampiyonluğuyla sona erdi. Avusturya ve İsviçre'nin ortak düzenledikleri turnuva, gerisinde ilginç olaylar da bıraktı. Televizyon gazetesi'nin haberine göre, Bunlardan biri de karşılaşmaları takip eden ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun başından geçti. Şansal Büyüka'nın, bir programda ağzından kaçırdığı olaya göre Erman Toroğlu, metroda herkesin seyirci kaldığı sarhoş Rus tacizcileri sivil polis numarasıyla uzaklaştırdı.

KIZLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Olay, İspanya-Rusya yarı final maçının oynandığı akşam Viyana'da yaşandı. Elendikten sonra birçok yerde taşkınlık yapan Rus taraftarlardan bir grup, şehiriçi ulaşımı sağlayan metroda herkese korku dolu dakikalar yaşattı. Alkollü üç Rus taraftarın cinsel tacizine maruz kalan Avusturyalı kızlar metroda korku dolu anlar yaşarken herkesin seyirci kalması Toroğlu'nu harekete geçirdi. Büyüka'nın anlatımına göre Erman Hoca, cebinden çıkardığı bir kimliği sarhoş Ruslar'a göstererek 'polis' dedi ve üstlerine yürüdü. Hareketleriyle etrafa korku salan sarhoş Ruslar, korkup kaçtı. Tacizden kurtulan Avusturyalı kızlar Toroğlu'na teşekkür etti.

H2

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.