Erdoğan'dan Şener açıklaması

Erdoğan'dan Şener açıklaması

Başbakan Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'in yeniden aday olmayacağı yönündeki iddialarla ilgili basın mensuplarının sorularını cevapladı.

DEVLET ARIK'ın haberi

Başbakan Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'in yeniden aday olmayacağı yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine, "Bana gelen böyle birşey yok" dedi.

Aday olmayacağı konuşulan Şener de, "4 Haziran'a kadar bekleyin" demekle yetindi. TBMM'de gazetecilerin sorularını cevaplayan Başbakan Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Şener'in 22 Temmuz seçimleri öncesinde AK Parti'den aday olmayacağı yönündeki iddialar üzerine, "Bana gelen böyle birşey yok" diye konuştu.

Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Tülay Tuğcu'nun kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağının hatırlatılması üzerine de, bu konuyla ilgili açıklamayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın yapacağını bildirdi. Aday olmayacağı konuşulan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener de gazetecilerin soruları üzerine, "Bunlar çocukca sorular. 4 Haziran'a kadar bekleyin" karşılığını verdi.



Hürriyet

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.