Erdoğan'dan senaryoya tepki

Erdoğan'dan senaryoya tepki

Başbakan Tayyip Erdoğan gazetecilerin, ABD’li düşünce kuruluşu Hudson Enstitüsü'nde konuşulan, felaket senaryosu hakkındaki sorularına sert tepki gösterdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ABD’li düşünce kuruluşu Hudson Enstitüsü’nde konuşulan, Türkiye’de bazı suikastlar ve bombalı saldırılarla Kuzey Irak’a girilmesinin yolunun açılması hakkındaki senaryoları “deli saçması” olarak değerlendirdi.
Başbakan Erdoğan, İslam Başkentleri ve Kentleri Teşkilatı’nın Ankara’da düzenlenen Genel Kurul toplantısına katıldı. Erdoğan girişte gazetecilerin Hudson Enstitüsü’nün felaket senaryosu hakkındaki sorularını, “Deli saçmalarıyla uğraşmam” diye yanıtladı.

Basına yansıyan bazı haberlerde, Hudson Enstitüsü'nde düzenlenen kapalı toplantıda, Türkiye'de Anayasa Mahkemesi Başkanı Tülay Tuğcu'nun bir suikasta kurban gitmesi, İstanbul'da terör örgütü PKK'nın bir saldırısı ve Türkiye'nin Kuzey Irak'a girmesi gibi olasılıkların gerçekleşmesi durumunda ABD'nin tepkisi ve Türkiye'de neler olabileceği üzerinde tartışıldığı ileri sürülmüştü



ANKA

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.