Erdoğan'dan Sarıgül Eleştirisi

Erdoğan'dan Sarıgül Eleştirisi

Başbakan Erdoğan'ın grup toplantısında CHP'ye Sarıgül eleştirisinde bulundu ve "Bir taraftan yolsuzluk dosyasıyla ihraç edeceksin, sonra da cankurtaran simidi gibi ona yapışacaksın." dedi.

 Başbakan Erdoğan'ın bugünkü grup toplantısındaki gündemi CHP ve Sarıgül'ün dönüşü vardı. Konuşmasında kısaca şunlardan bahsetti.

 Sarıgül eleştirisi
     Bir taraftan yolsuzluk dosyasıyla ihraç edeceksin, sonra da cankurtaran simidi gibi ona yapışacaksın. Böyle bir mantık olur mu? Olur. Bu muhalefet partisinin içinde bu var. Genlerinde bu var. Biz dava ortaklığı yapmış birbirine kardeşçe kenetlenmiş bir kadroyuz. Her kademedeki arkadaşım millete hizmet için bu makamlara geldik.

"Her zaman söylüyorum..."
    Her zaman söylüyorum, efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Eğer hiçbir siyasi partinin tüzüğünde üç dönem gibi karar alma cesareti yoksa, AK Parti bu kararı alabilmişse, bunu yazılı kayda geçmişse bu Türkiye siyasetinde değil, dünya siyasetinde bir ilktir. Biz arkadan gelen gençlerin önünü tıkamayacağız. Bu siyaseti güçlü tutacağız anlayışıdır. Şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.