Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Sarıgül yorumu

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Sarıgül yorumu

Başbakan Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili eleştirilerine cevap Mustafa Sarıgül'ün yolsuzlukları üzerinden geldi.

İstanbul'a yolsuzlukla suçladıkları, kendi kongrelerinde yolsuzluk nedeniyle ihraç ettikleri şahsı, büyükşehir belediye başkan adayı olarak koydular. Hatta bu genel müdür, yolsuzluk klasörünü bizzat kendisi raflardan indiriyor, o teşhir ediyor. Bu ne perhiz, ne lahana turşusu.

“BİRLİKTE BEDDUA SEANSLARI DÜZENLERLER”

CHP'nin genel müdürü bu şahsın yolsuzluk dosyası önünde biliyorsunuz çok pozlar verdi. Dün yolsuzluk iddiasıyla attıklarına bugün kucak açıyor, kurtuluş reçetesi olarak bakıyorlar. Bu ilkesizliği, bu çarkı örtmek için de AK Parti'ye saldırıyor, iftira atıyorlar. CHP yolsuzluk yapan görmek istiyorsa gitsin kendi geçmişine baksın, gitsin aynaya baksın. 10 yıllardır eleştirdikleri, hatta hakaret ettikleri, hatta kuyusunu kazdıkları o örgütle şimdi ittifak yapıyorlar. Bunların birlikte yapabileceği tek bir şey var. Bunlar birlikte ancak beddua seansları düzenlerler. Bize milletimizin duası yeter. Bundan sonrada böyle devam edeceğiz.

Allah'ın izniyle bu tezgâh 30 Mart'ta bozulacak. Devlete paralel yapılanmalar asla olmayacak. Yeni Türkiye’de kardeşliğe milli iradeye suikastlar yapılmayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.