Erdoğan'a göre vatansever kim?

Erdoğan'a göre vatansever kim?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Milletin değerlerine saygısı olmayandan milliyetçi olmaz. Bu ülkeye yatırım yapmayandan vatansever olmaz" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Milletin değerlerine saygısı olmayandan milliyetçi olmaz. Bu ülkeye yatırım yapmayandan vatansever olmaz. Milletini zenginleştirmeyenden milliyetperver olmaz. Bu kadar. Kafatası ölçerek milliyetçilik yapıyorlar'' dedi.

Başbakan Erdoğan, AK Parti Antalya mitinginde yaptığı konuşmada, Hükümetin turizm alanında attığı adımlara değindi. Antalya'daki otellerin daha önce 5-6 ay çalıştığını kaydeden Erdoğan, şimdi ise otellerin 8-10 ay çalıştıklarını, bazı otellerin de yıl boyu hizmet verdiğini söyledi.

Erdoğan, ''Hedefimiz, tüm otellerin yıl boyu çalışmasını sağlamak'' dedi. Erdoğan, bunun için golf ve kongre turizminin yaygınlaştırıldığını dile getirdi. Konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de eleştiren Erdoğan, şunları kaydetti: ''Çıkmış Sayın Bahçeli, 'Başbakan 156 kez yurt dışına çıkmış, Türkiye'ye ne kazandırmış?' diyor. Ben kendisine söyleyeyim ne kazandırdığımızı. Turist sayısı bugün 20 milyona çıktıysa bu, dolaştığımız ülkelerle yaptığımız görüşmeler neticesindedir. Yoksa Ankara'ya mahkum ol, turist gelsin. Gelmez. Pazarlayacaksın ülkeni, pazarlayacaksın. Türkiye'yi tanıtacaksın. Yoksa burada otur, turist gelsin. Gelmez. Yalnız bu mu?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetimiz dünyada eğer bugün kabul görüyorsa, eğer KKTC'nin Lideri Pakistan Devlet Başkanı tarafından Cumhurbaşkanı sıfatı ile resmi davetli olarak kabul ediliyorsa, Almanya'da, Hollanda'da, değişik Avrupa ülkelerinde görüşmelere katılıyorsa, oralar da çeşitli iş adamı gruplarını KKTC'ye gönderiyorsa, işte bu çalışmaların neticesidir. Hala Sayın Bahçeli şunun cevabını veremedi: Azerbaycan'a gittin mi? Kaç kere? Türkmenistan'a, Kırgızistan'a, Kazakistan'a, Tacikistan'a, Özbekistan'a gittin mi? Söyle. Yok. Türk Cumhuriyetleriyle kalmadık. Ta Moğolistan'a gittik. Orhun Abidelerini ayağa kaldırdık. Orayı müze haline getirdik.

Biz Türk'e ve Türkiye'ye yakışanı yaptık. Çünkü aynı medeniyetin evlatları olarak bunu yapmamız gerekiyordu. Bir de bizim '1'imiz vardı. 6 tane sıfır koydular yanına. Türk Lirası'nın değeriyle oynadılar. Biz 6 sıfırı attık. Enflasyon da patlamadı, çatladı. Paramızın değeri arttı. Kim milliyetçi? hesap ortada. Milletin değerlerine saygısı olmayandan milliyetçi olmaz. Bu ülkeye yatırım yapmayandan vatansever olmaz. Milletini zenginleştirmeyenden milliyetperver olmaz. Bu kadar. Kafatası ölçerek milliyetçilik yapıyorlar. Olmaz, olmaz.''



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.