Erbakan'dan timsahlı benzetme

Erbakan'dan timsahlı benzetme

Bursa'nın Fomara Meydanı'nda partililerine seslenen Necmettin Erbakan, mitinge dua ederek başladı ve o ilginç benzetmelerine bir yenisini daha ekledi...

Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan, "İsrail dünyada çeşitli oyunlar oynuyor, asıl hedefi Türkiye" dedi.

İsrail ve dış güçlerin Türkiye ve İslam dinine yönelik çeşitli oyunlar oynadığını savunan Erbakan, "Yahudiler büyük İsrail'i kurmak için uğraşıyor. Elindeki haritada Türkiye de var. Bunlarla antlaşma, barış olmaz. Bunların hedefi Türkiye'dir. Para gücünü ele geçirmişler, 6 milyar insanı sömürüyorlar. Aldığımız malın üçte biri Yahudiler'e gidiyor. Bizim ecdadımız, 19 Haçlı seferini geri püskürtmüş. Şimdi 22 Temmuz'da bacadan girmek istiyorlar. Ama biz onları bacadan da kovacağız. Ortada bir siyonizm timsahı dolaşıyor. Bu timsahın üst çenesi ABD, alt çenesi AB, kuyruğu da İsrail'dir" dedi.

"Bu seçimlere 2 parti giriyor. Saadet Partisi ve diğerleri" diye devam eden Erbakan, "Diğerlerinin hepsi işbirlikçi ve İsrailci'dir. Bizim dönemimizde ülkede refah vardı, huzur vardı. Bu dönemde parayı nereden bulduk? İmandan bulduk. Kanımızı emen işbirlikçilere oy vermeyin. Biz 200 tane daha üniversite kuracağız. Hiç bir genç işsiz kalmayacak. Fabrikalar açılacak ve işsizlik sona erecek. Türkiye dünya merkezi olacak" ifadelerini kullandı.

Konuşması sonunda Erbakan'a büyük sevgi gösterilirken, Saadet Partisi Gençlik Kolları Üyesi olan Abdullah-Arzu Keleş çifti Erbakan'ın elini öptü. Erbakan, miting alanından partililerinin tezahüratları arasında arabayla güçlükle ayrılabildi.

İHA




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.