Erbakan 28 Şubat'ı böyle anlattı

Erbakan 28 Şubat'ı böyle anlattı

Çağlayan Mitingi'nde alanı dolduran kalabalığa seslenen Necmettin Erbakan, 28 Şubat'ta neler olduğunu anlattı. Erbakan'a göre Süleyman Demirel Çiller'i nasıl kandırdı?

Çağlayan Mitingi'nde alanı dolduran kalabalığa seslenen Necmettin Erbakan, 28 Şubat'ta neler olduğunu anlattı. Erbakan'ın sözleri şöyle:

Çiller dedi ki "Gelin seçime gidelim. Ben bunların hepsini temizleyeceğim" Ama ben ona "Ben Demirel'i bilirim. Sana Başbakanlığı vermez' dedim. 'Ben konuştum verecek' dedi bana Çiller hanım. Gerekli imzaları Demirel'in önüne koydum.

"Ortağımızı çürük buldular. 50 kişiyi tehdit ederek desteklerini çektiler..Ben 28 Şubat sürecinde ayrılmadrım Başbakanlıktan, 4 ay sonra ayrıldım.."

"Kırık ampüle verilmiş olsaydı bu oylar o zaman dünyayı tanıyamazsın sen, ne konuşuyorsun sen?"

"75 milyon insana sesleniyorum. hepiniz aslında Milli Görüşçüsünüz. Sen Sultan Fatihin, Mevlana'nın torunusun. Köle olacak, yok olacak bir millet değilsin..Ey milyonlar benim ne demek istediiğimi siyonistlerden önce siz anlayın. Bu açıklamaları onun için yapıyorum.."

Çiller dedi ki "Gelin seçime gidelim. Ben bunların hepsini temizleyeceğim.. Ama ben ona 'Ben Demirel'i bilirim. Sana Başbakanlığı vermez' dedim. 'Ben konuştum verecek' dedi bana Çiller hanım. Gerekli imzaları Demirel'in önüne koydum. 3 ay sonra seçime gideceğiz. Bu arada Çiller Başbakan olsun dedim. Demirel'in Çiller'e vermesi lazımdı. Öyle yapmadı. Mesut Yılmaz'a verdi ve yuvarlanmaya başladık. kim yapıyor bunları? Dış güçler yapıyor.."


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.