Enrico Macias & Ajda Pekkan

Enrico Macias & Ajda Pekkan

Şişli Belediyesi'nin katkılarıya gerçekleşecek olan konserin biletleri kapışılıyor...

Enrico Macias & Ajda Pekkan

Yer: Parkorman

Tarih: 6 Temmuz 2007

Saat: 20.30

Adres: Büyükdere Caddesi, Maslak Tel: 0212 328 20 00

Bir yanda dünya müziğinin önemli simalarından Enrico Macias, diğer yanda Türkiye'nin 'süperstar'ı Ajda Pekkan... Bu muhteşem düeti kaçırmayın.

İki yıldızın bundan 30 yıl önce dünyanın en görkemli konser salonlarından Paris Olympia'da başlayan sahne birlikteliğinin doruk noktasını İstanbullu müzikseverler bu gece doyasıya yaşayacak.

Ajda Pekkan'ın enerji dolu sahne performansıyla başlayacak olan bu eşsiz müzik maratonu, Enrico Macias'ın konseriyle devam edecek. Ajda Pekkan ve Enrico Macias bazı parçalarda düet yapacak.

'Barışın Sesi' Enrico Macias
Enrico Macias, özgürlük, barış, mutluluk mesajları veren huzur ve neşe dolu şarkılarıyla eleştirmenlerce "barışın sesi" olarak tanımlandı.

Enrico Macias, bugüne kadar yayınladığı 38 albüm, 100'den fazla single, onlarca altın plak ve satışları dünya çapında 30 milyonu aşan eserleriyle müzik endüstrisinin en önemli isimleri arasında yer almaktadır. Müzik kariyerine yaklaşık 50 yıldır aralıksız bir şekilde devam eden Enrico Macias son olarak geçtiğimiz yıl "La Vie Populaire" ve "Oranges Ameres" albümlerini yayınladı.

Sanatçının bugüne kadar 60'dan fazla parçası Türkçe sözlerle Türk sanatçılar tarafından yorumlanmış ve her biri büyük sükse yapmıştır. Bu parçalar arasında en çok bilinenleri Ajda Pekkan tarafından "Hoşgör Sen" adıyla yorumlanan "On S'embrasse Et On Oublie", Seyyal Taner tarafından "Son Verdim Kalbimin İşine" adıyla yorumlanan "Je Suis Content Pour Toi" ve Selçuk Ural, Juanito ve Gönül Yazar tarafından "Arkadaşımın Aşkısın" adıyla yorumlanan "La Femme De Mon Ami"dir.

Bilet fiyatları:
1.Kategori: 190 YTL
2.Kategori: 134 YTL
3.Kategori: 100 YTL
4.Kategori: 78,50 YTL





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.