Engelli Semra Çelik Picasso'nun izinde

Engelli Semra Çelik Picasso'nun izinde

Yaşama sevinci ve üretmenin mutluluğu ile hayatta engel tanımayan, elleri olmadığı için ayakları ile resim yapan bedensel engelli İSMEK kursiyeri Semra Çelik’in eserleri Taksim Metro Sergi Salonunda sergileniyor.

28 Haziran 2007 tarihinde saat: 16:00’da Taksim Metro Sergi Salonu’nda gerçekleştirilecek olan törenle açılaçak sergi 2 Temmuz tarihine kadar ziyaretçilere açık kalacak.

Sadece 2006-2007 eğitim dönemi itibariyle 198 kurs merkezinde 97 branşta 155 bin İstanbulluyla eğitim imkanı sunan İSMEK’in hizmet alanı içerisinde özürlüler, yaşlılar ve mahkumlar gibi özel ilgiye muhtaç toplumsal gruplar da bulunuyor.

Kurulduğu günden itibaren de özürlü kursiyerlere de diğer kursiyerlerle birlikte eğitim imkanı sağlayan İSMEK, özürlü vatandaşların kendilerine olan güvenini artırmaları, topluma daha kolay uyum sağlamaları, sosyalleşmeleri ve meslek edinmeleri amacıyla engellilere özel eğitim hizmetleri sunuyor. İSMEK’in 2006-2007 eğitim döneminde Fatih, Gaziosmanpaşa ve Ümraniye Özürlüler Merkezleri’nde özürlülere özel eğitimler verildi. İSMEK, 2002 yılından bugüne kadar toplam 1227 özürlü İstanbulluya ulaştı.


Tarih: 28 Haziran-2 Temmuz 2007
Yer: Taksim Metro Sergi Salonu
Açılış: 28 Haziran 2007
Saat: 16:00

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.