En iyi tango orkestrası İstanbul'a geliyor

En iyi tango orkestrası İstanbul'a geliyor

Orquesta Color Tango De Roberto Alvarez Konseri ve Dünyaca Ünlü Çiftlerden Tango Gösterileri 8 Mart'ta Şişli Belediyesi Kent Sineması Kültür Merkezi'nde.

Müzik otoriteleri tarafından dünyanın yaşayan "En iyi Tangoorkestrası" kabul edilen efsanevi "Color Tango de Roberto Alvarez", tanGO TO İstanbul festivalinin 5.'si kapsamında Türkiye'ye geliyor. 8 Mart Cuma günü gerçekleşecek konserde orkestraya festival kapsamında İstanbul'da olan dünyaca ünlü Arjantinli ve yerli çiftler eşlikedecek. Arjantin Tango müziğinin en büyük efsanelerinden ve Tangomüziğinin "Altın Çağ"ına altın bir damga vurmuş olan OsvaldoPugliese'nin başyardımcısı ve baş bandoneon sanatçısı Maestro RobertoAlvarez tarafından kurulan ve yönetilen Color Tango Orkestrası Pugliese gibi güçlü, dramatik ve dinlerken tüyleriniz diken dikenedecek bir sese sahip.


Color Tango Orkestrası, 1920'lerin ortalarında ortaya çıkan, daha sonralarında ise Alfedo Gobbi ve özellikle Osvaldo Pugliese gibi büyükustalarında katkılarıyla gelişimini sağlayan Decareana isimli ekolünen katıksız ustalarından oluşmaktadır. Romantik ve kuvvetli etkileyiciliğiyle tango, düzenlemelerine yapılan atik ve yenilikçi müdaheleler ile altın çağı olan 40'lı yıllar boyunca evrimini sürdürmüştür. Aynı bakış açısıyla orkestranın repertuarına katılanyeni eserler beraberlerinde her daim seçkin ve etkileyici materyalleri üretmek için yardımcı olacak yeni ilgi odaklarını da beraberlerinde getirmektedirler.

Bu muhteşem orkestraya danslarıyla eşlik ederek görsel bir şölen sunacak dünyaca ünlü yerli ve yabancı çiftler:Javier Rodriguez - Virginia Pandolfi (Arjantin)Sebastian Achaval - Roxana Suarez (Arjantin)Javier Antar - Kara Wenham (Arjantin)Tanju Yıldırım - Türkan Bulut Yiğitdinç (Türkiye)İlkan Aydın - Buket Akdöl (Türkiye)Eşref Tekinalp - Vanessa Gauch Arabacıoğlu (Türkiye)

08 Mart 2013 20:30
Şişli Belediyesi Kent Sineması Kültür Merkezi, İstanbul

Bilet Fiyatları
1. Kategori - 134.00 TL
2. Kategori - 100.00 TL
3. Kategori - 89.00 TL
4. Kategori - 78.00 TL
Loca - 100.00 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.