En iyi balayı mekanları

En iyi balayı mekanları

Yeni evli çiftlerin vazgeçilmezi balayı nerede geçirilmeli? İşte dünyanın en iyi balayı mekanları...

6 bin lüks seyahat acentasının oylarıyla belirlenen ve bu sene 11’incisi düzenlenen seçimde ikinci sırayı ise bugüne kadar birinciliği kimseye kaptırmayan Hawaii aldı.

ABD’nin ünlü dergisi “Modern Bride”ın her yıl seçtiği “Dünyanın En İyi Balayı Mekanları” listesinde bu yıl İtalya birinci oldu.

Sıralamada üçüncü Tahiti, dördüncü Costa Rica gelirken diğer bölgeler ise sırasıyla Meksika, Fransa, Maldivler, Anguilla, Fiji ve Yunanistan oldu.

Balayına çıkacakların daha özel alanlarda değerlendirmeye alabilecekleri yerler ise listede “alternatif en iyi”ler şeklinde sıralandı. Listede en iyi sahil plajı Amerika’nın Virjin adalarında bulunan Caneel Koyu, en iyi sahil barı Miami’deki Setai barı, en iyi güzellik merkezi Tayland’daki Four Seasons oteli seçildi. En iyi balayı suitine sahip otel ise Fransız Polinezyası’ndaki St. Regis Resort’da bulunan Premier Overwater oteli. Kosta Rika, Güney Afrika ve Yeni Zelanda ise macera arayan çiftler için en görkemli yerler seçildi.

İngilizlere göre, İspanya tatilcilerin korkulu rüyası. İspanya’ya tatile giden her 6 İngiliz’den birinin değerli eşya veya cüzdanlarını çaldırdıkları ortaya çıktı. swiftover.com sigorta şirketinin düzenlediği ve 2 bin 379 kişinin katıldığı ankette, hırsızlık olaylarına kurban gidenlerin yüzde 37’si İspanya’da, yüzde 19’u Fransa’da soyulmuş.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.