“En Başarılı Uluslararası Eğitim Modeli” ödülü Doğa Koleji’nin.

“En Başarılı Uluslararası Eğitim Modeli” ödülü Doğa Koleji’nin.

Doğa Koleji, 5-7 Mart tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen dünyanın önde gelen eğitim kurumlarını buluşturan Ortadoğu’nun, en prestijli eğitim fuarı olan GESS Show 2013 (Gulf Education Supplies & Solutions – Körfez Eğitim Ürünleri ve Çözümleri) Zirves

 Doğa Koleji, öğrencilerini üniversiteye hazırlayan t-MBA Eğitim Modeli ile dünyaya açılmaya devam ediyor. Son iki yıldır İngiltere’de düzenlenen BETT Show fuarına katılarak t-MBA Eğitim Model’ini uluslararası alanda duyurmaya başlayan ve t-MBA Eğitim Modeli ile “En İnovatif Okul” ödülünün sahibi olan Doğa Koleji, 5-7 Mart tarihlerinde dünyanın önde gelen eğitim kurumlarını Dubai’de buluşturan GESS Show 2013’ten de t-MBA Eğitim Modeli ile “En Başarılı Uluslararası Eğitim Modeli” ödülünü aldı. Ödül, düzenlenen törende GESS Eğitim Fuarı CEO’su Matt Thompson tarafından verildi. Britannica Ansiklopedisi işbirliği ile GESS Show 2013 Zirvesi’ne katılan Doğa Koleji, fuarda aynı zamanda dünya çapında yeni okullar açacağını da duyurdu.

   Lise düzeyine indirgenmiş bir üniversite MBA modeli olarak, sadece Doğa Koleji Anadolu Liseleri’nde uygulanan ve Uluslararası Akreditasyon Merkezi EdExcel tarafından onaylanan t-MBA, Türkiye’de uluslararası akreditasyona sahip tek k-12 eğitim modeli. t-MBA Eğitim Modeli kapsamında yarının gençleri; akademik, sosyal, sanatsal ve sportif hayata donanımlı bir şekilde hazırlanırken iş dünyası ve kariyer yolları konusunda da bilinçleniyor. Sene sonunda ders, tez ve stajlarında başarı gösteren gençler uluslararası akreditasyonlu bir diploma almaya da hak kazanıyorlar. Her sene Lütfi Kırdar Kongre merkezinde dünyanın en büyük amfi dersi olarak tanımlanan, iş dünyasından önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşen t-MBA Zirvesi de bu yıl altıncı kez düzenlenecek. 

Uluslararası başarının adı: t-MBA

Doğa Koleji, GESS Show’da da uluslararası başarılara imza atan t-MBA Eğitim Modelini, dünyanın önde gelen eğitim kurumları ile paylaştı. Uluslararası Akreditasyon Merkezi EdExcel tarafından onaylanan, bu uluslararası başarının ardından, küresel bir t-MBA Organizasyonu kurarak, yeni bir kimlikle faaliyetlerine devam ediyor. t-MBA Organizasyonunun danışman kurulunda; Britannica  Uluslararası İş Geliştirme Direktörü Caroline Kennard, Harvard Üniversitesi Prof. Dr. Fernando Reimers, Apple Eski Eğitim Koordinatörü Herve Merchet, Ecology and Environment Inc. Başkanı ve CEO'su Kevin Neumaier, Conscious Capitalism Inc., Radical Social Entrepreneurs, ve The Free Cities Institute Kurucusu Michael Strong, GEMS Okulu eski CEO'su Ralph Tabberer, Entrepreneur Consultants Limited Genel Direktörü Marcel Van Miert gibi uluslararası iş dünyası liderlerinden en tanınmış akademisyenlere kadar üst düzey isimler yer alıyor. Organizasyonun şu an itibariyle Rusya, İngiltere, Amerika, Finlandiya, Katar, Güney Afrika gibi dünyanın farklı ülkelerinden 500’den fazla kurumsal üyesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.