Emral Avşar'dan ikinci salvo

Emral Avşar'dan ikinci salvo

Emral Avşar, sarf ettiği sözleri Hülya Avşar’ın tembihlediği imasını da yalanladı: "Hülya elime yazılı metin tutuşturmadı. Gülben şunu kabul etmeli ki, Hülya 20 yıldır stardır, aşiret torunudur ve kimse onun terbiyesine dil uzatamaz!"

Hülya Avşar'ın annesi Emral Avşar ile Gülben Ergen arasındaki tartışmada gerilim tırmanıyor! Avşar'ın 'nankör' suçlamasına, "Karşımda aile olmayı becerememiş bir teşkilat var" cevabını veren Ergen, Avşar'ı kızdırdı. Her şey, Kaya Çilingiroğlu'nun babası adına düzenlenen golf turnuvasında Hülya Avşar'ın yerine Gülben Ergen'in geçmesiyle başlamıştı. Anne Avşar; Ergen'in konser sırasında eski damadı Kaya Çilingiroğlu ile sevgilisi Feraye Tanyolaç'a ilgi göstermesine alınmış, sanatçıyı nankörlükle itham etmişti. Daha sonra Hülya Avşar'ın turnuva konserinden geri çekilmesi üzerine 100 bin dolarlık sponsor desteğinin iptal olduğu ortaya çıkınca, Gülben Ergen suskunluğunu bozdu.

ANNELER ZATEN HANIMDIR
Ergen, Avşar Ailesi'ni hedef alarak "Karşımda aynı lisanı konuşmadığım, aile olmayı becerememiş bir grup teşkilat var. Biri sussa diğeri haykırıyor. Annem, anne gibi bir anne... Bir dolu yalanı eline yazıp veremeyeceğim kadar da saygın" dedi. İşte bu sözler Emral Avşar'ı iyice kızdırdı: "Gülben, 'Benim annem hanımdır' demiş. Anne olan herkes zaten hanımdır. Eğer birileri benim kızlarıma zarar verirse, işte o zaman ben onlar için en tehlikeli, en güçlü teşkilatım. Kimse kızlarımın saçının teline zarar veremez. Aksi taktirde karşılarında beni 'teşkilat Emral' olarak bulurlar. O zaman bana ister 'çete' densin, ister 'teşkilat'; umurumda değil! Gülben'in neden bu kadar sinirlenip, bize saldırdığını biliyorum. Prof. Dr. Kaya Çilingiroğlu Golf Turnuvası'nda sponsorların desteğini ondan çekmesine bozuldu. Yuva yıkan Feraye Tanyolaç ile nazire yapmak için poz vereceğine, sponsorlar neden ondan desteğini geri çekiyor, buna kafa yorsun. Kendisi için daha hayırlı olur!"

sabah



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.