Emir Sarıgül kayınçosu ve ortaklarını meclise alıyor

Emir Sarıgül kayınçosu ve ortaklarını meclise alıyor

Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’ü Şişli Belediye Başkanı yapacağı iddiaları gün geçtikçe gerçekleşmeye başladı. Emir Sarıgül’ün Şişli Belediye Meclisini kendisinin oluşturduğu, hatta kayınçosunu ve ortaklarını da meclise alacağı iddia ediliyor.

İDDİALAR TEK TEK GERÇEKLEŞİYOR

Emir Sarıgül’ün kendisinin başlangıçta Şişli Belediye Başkan Yardımcısı olacağı, sonrasında da göstermelik bir belediye başkanı konularak mevcut başkan istifa ettirilerek, meclisteki Sarıgül’ün yakın isimleriyle oluşturulacak çoğunlukla da Emir Sarıgül’ün Şişli Belediye Başkanı yapılacağı uzun süredir Şişli siyasetinde konuşuluyordu.

Hayri İnönü isminin Şişli Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasıyla ve Emir Sarıgül’ün Şişli Belediye Meclisini dizayn etme çabalarıyla da bu konuşmaların tek tek gerçekleştiği ifade ediliyor.

BELEDİYEYİ HER HALUKARDA EMİR SARIGÜL YÖNETECEK

Bu iddiaların diğer bir ispatı olarak ta; Şişli’nin tanımadığı Hayri İnönü isminin başkan adayı olarak açıklanması olduğu konuşuluyor.

Hayri İnönü; Şişli’yi tanımadığı gibi belediyede ki bürokratları, İstanbul ve Şişli protokolünü dahi tanımayan bir isim olması, dolayısıyla da ilişkileri Emir Sarıgül’ün yöneteceği iddiaları kuvvetlendiren diğer etken olduğu belirtiliyor.

Hayri İnönü Şişli Belediye Başkanlığı’ndan istifa etmese de Şişli’yi her halükarda Emir Sarıgül’ün yöneteceği belirtiliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.