Emir Sarıgül; ‘Hiçbir gazeteci beni yazamaz. Hepsini hallettim’

Emir Sarıgül; ‘Hiçbir gazeteci beni yazamaz. Hepsini hallettim’

Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’ün sansasyonları bitmek bilmiyor. Her geçen gün bir olayla gündeme gelen Emir Sarıgül bu seferde ‘Benim aleyhimde hiçbir gazeteci yazamaz, hepsini hallettim’ açıklaması ile gündemde.

Genel Yayın Yönetmenimiz Mehmet Tekin’de bu açıklamaya sert cevap verdi.

“SENİN ÇAPIN YETMEZ”

Bu Emir Sarıgül beni unutmuş galiba. Ya da halledememiş. Bu yaşananlara ne gazeteciler, ne Galatasaray Kulübü,, ne işadamları, ne seçmenler, ne de siyaset mahkûm edilmemeli. Bunu edenlere de cevabı sert bir şekilde verilmeli. Bu cevaba; bunları bizim başımıza bela edenleri de eklemeli.

“HER YERDE BAŞA BELA OLMUŞLAR”

Emir Sarıgül; bu fütursuzluk karşısında bir bedel ödemediği sürece buna devam edecek. Düne kadar Galatasaray Kulübünün duyarlı yöneticileri bıkmıştı bundan. Ama ne hikmetse de her dönem yönetimde kaldı. Adnan Polat’ın yönetimindeyken rakibi olan Ünal Aysal’ın yönetimine girebilecek kadar pişkin biri. Ünal Aysal’ın da sonradan Emir’i neden yönetime aldığı, ortaya çıkan şaibelerden de anlayacağımız gibi Sargüllerin ahtapot gibi her yeri sarıp sarmaladığını görüyoruz.

“GALATASARAY’DA DA NİFAK YARATMIŞTI”

Galatasaray eski yöneticisi Adnan Öztürk; ‘Her maç öncesi Mustafa Sarıgül ve oğlu Emir Sarıgül’e tanesi 10 liradan 500 adet bilet gönderiliyor. Bu işlem karşılığında da Şişli Belediyesi’nin temizlik hizmetlerine sayılıyormuş. Ayrıca Mustafa Sarıgül’e stadın en iyi locası ücretsiz tahsis edilmiş. Eğer bunlar stadın yapımında emek sahibi oldukları için yapılıyorsa yazık Galatasaraya’ demişti.

Zannedersem Galatasaray Kulübü’nün de canına tak ettirmiş ki, şimdilerde yeni bir maceraya yelken açmak için sıra siyasete geldi.           

“BELEDİYEDE DE BAŞA BELA OLMUŞTU”

Belediye Başkan Yardımcılarını belediye binasının girişine çağırarak çevre düzenlemesi için talimatlar vermişti. Belediyede de bir odası bulunan Sarıgül’den habersiz hiçbir işin bitmediği de duyumlarımız arasında. Öyle hoşuna gitmiş ki; artık babamdan sonra belediye başkan adayı ben olacağım diye sağda solda etiket yapmaya bile başlamıştı.

“PARTİ OKULUNA GİTMEDEN İMZA ATTIRDI”

Emir Sarıgül’ün parti okuluna gitmeden kendi adına imza attırdığını yazmıştım. Sonradan da açıklama yapıyor. ‘Ben raporluydum’ diye. Ama imzası var. Şimdi merak ediyorum. Emir Sarıgül’ün parti okulu serüveninin sonunu.   

“300 DOLARA FOTOĞRAF SATIN ALDI”

Emir Sarıgül’ün ilerleyen dönemlerde açıklayacağım bir de çok iyi fotoğraf albümüne sahip olduğunu biliyorum. 1.000.000 dolarlardan başlayan ve 300.000 dolara kadar çok özel fotoğraflar satın alıyor. Emir Sarıgül’ün çok ciddi bir albüme sahip olduğu da dilden dile konuşuluyor.

 “ŞİMDİ SIRA ŞİŞLİ’DE”

Burası Şişli buradan çıkış yok. Emir Sarıgül’e Şişli’yi yedirtmeyeceğim. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.