Emir operasyonu gerçekleşiyor. Emir; '3.sıra meclis üyesiyim'

Emir operasyonu gerçekleşiyor. Emir; '3.sıra meclis üyesiyim'

Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül önümüzdeki yerel seçimlerde CHP’den üçüncü sıradan meclis üyesi olacağını belirtti. Bu da ‘Emir Sarıgül Şişli Belediye Başkanı yapılacak’ iddialarını kuvvetlendiriyor.

ŞİŞLİ SİYASETİNİ EMİR SARIGÜL YÖNLENDİRİYOR

Emir Sarıgül; bir dost meclisinde kendisinin üçüncü sıradan, Bayram Özata’nın birinci sıradan ve Eyüp Birgün’ün ise ikinci sıradan Şişli Belediye Meclis Üyesi olacağını ifade ediyor.

EYÜP BİRGÜN İLE MUSTAFA SARIGÜL BARIŞTI

Eyüp Birgün; Mustafa Sarıgül’ün kendisini Şişli Belediye Başkan adayı yapmadığı için gönül koyduğunu ve meclis üyeliğine de başvuru yapmayacağı iddia edilmişti. Ama Sarıgül’ün Eyüp Birgün’ü ikna ettiği ve meclis üyesi olacağı Emir Sarıgül’ün ifadeleri ile anlaşılmış oldu.

EMİR SARIGÜL AYNI ZAMANDA BÜYÜKŞEHİR’DE

CHP’nin Şişli’de alacağı oya göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne de gidecek üye sayısı belirleniyor. Ama ilk üç sıradaki meclis üyesinin büyükşehir meclisine girebileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bu da Emir Sarıgül’ün aynı zamanda da İBB Meclis Üyeliği garanti anlamına geliyor.

OPERASYON TEK TEK GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

İlk aşaması gerçekleşen operasyonla Emir Sarıgül Şişli Meclisi’ne girmiş ve de İBB Meclis Üyesi olma planı gerçekleşmiş oluyor. Diğer planlar da tek tek uygulanacağına da kesin gözüyle bakılıyor.

ÜÇÜNCÜ AŞAMA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI

Şişli Belediyesi’nde birçok belediye başkan yardımcılığı koltuğu da boşalacak. Sıra Emir Sarıgül’ün derhal belediye başkan yardımcılığı yapılması kalıyor. O da seçimlerden sonra gerçekleşecek.

FİNAL DE DE EMİR SARIGÜL BELEDİYE BAŞKANI

Sonrasında da göstermelik olarak belediye başkan adayının rahatsızlığı bahane edilerek Emir Sarıgül’ün Şişli Belediye Başkanı yapılacağı iddia ediliyor.  

AK PARTİ OYUNU BOZACAK

Ak Parti’nin; siyasi bir deha olan Erbakan Hoca ve Numan Kurtulmuş gibi dev isimlerle çalışmış, İstanbul Milletvekilliği yapmış, iyi bir hatip ve entellektüel birikimi olan Mukadder Başeğmez’i Şişli Belediye Başkan adayı yaparak, Başeğmez’in de Şişli’deki tüm dev isimleri bir araya getirerek bu oyunu bozmak için görevlendirildiği ve Şişli’de çok şeylerin değişebileceği konuşuluyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.