Emeklilerden Baykal'a liderlik teklifi

Emeklilerden Baykal'a liderlik teklifi

Emekliler Sendikası, seçim sonrası kayıplara karışan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a tarihi bir çağrıda bulundu: Başkanlıktan istifa et, gel bizim başkanımız ol.

Emekliler Sendikası Genel Başkanı İsrafil Odabaş, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a “Başkanlıktan da, milletvekilliğinden de istifa et, gel bizim başkanımız ol. Artık sen de emekliye ayrılmış olursun” çağrısında bulundu.
Emekliler Sendikası Genel Başkanı İsrafil Odabaş yaptığı yazılı açıklamada, seçimlerde yenilgiye uğrayan Baykal’ın, muhalefet görevini orduya, cumhurbaşkanına ve mahkemelere bıraktığını belirterek, Baykal’a “Başkanlıktan da, milletvekilliğinden de istifa et, gel bizim başkanımız ol. Başkanlığı sana bırakmaya hazırım. Artık sende emekliye ayrılmış olursun” çağrısında bulundu.

Odabaş, Deniz Baykal’ın, milletten aldığı vekaletli milletle paylaşmadığını ve ana muhalefet görevini layığı ile yapamadığına dikkat çekerek, milletin de kendisine zayıf karne verdiğini vurguladı. Odabaş, demokrasi ve siyasi ahlak gereği Mehmet Ağar’ın beklemeden istifa ettiğine dikkat çekti.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.