Ela Quality Resort törenle açıldı

Ela Quality Resort törenle açıldı

Ela Quality Resort otelinin açılışını WHO Başkanı Jean Claude Baumgerten, Antalya Vali Alaattin Yüksel ve eşi kurdeleyi birlikte keserek yaptılar

Antalya’nın en lüks otellerinden Ela Quality Resort iş, turizm, sanat dünyasından renkli kişilerin katılımıyla açıldı.





Otelin açılışını Dünya Turizm Örgütü (WHO) Başkanı Jean Claude Baumgerten, Antalya Vali Alaattin Yüksel ve eşi açılış kurdelesini birlikte keserek yaptılar. Açılıştan sonra otelin sahibi Ahmet Akbalık Antalya Valisi’ne plaket sundu.



Vali’de Ahmet Akbalık’ı alnından öperek, “Bize böyle bir tesis kazandırdığın için teşekkür ederiz” dedi.Havayi fişek gösterilerini Dünya Turizm Örgütü (WHO) Başkanı Jean Claude Baumgerten ile otelin sahibi Ahmet Akbalık düğmeye birlikte basarak başlattılar.





Düzenlenen gala gecesinde Candan Erçetin en son şarkılarıyla sahne alırken, dünyaca ünlü darbuka sanatçımız Burhan Öcal’da unutulmayacak bir konser sundu.

Açılışa TYD Başkanı Murat Dedeman, TÜROFED Başkanı Ahmet Barut, BETUYAB Başkanı Cemil Uğurlu, TUROB Genel Sekreteri ve İHRA Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Çakay, Antalya Skal Başkanı Kaya Günlersan, Greenpark otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ, Malatyaspor eski Başkanı Hikmet Tanrıverdi,  futbolcular Okan Buruk ile Arif Erdem katıldı.












HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.