Eğlenceye saat uygulaması

Eğlenceye saat uygulaması

Marmaris'te saat 04:00'te kapanan eğlence tesisleri perşembe ve cuma geceleri sabaha karşı 05:00'te, cumartesi ise 06:00'da kapanacak.

Muğla'nın turistik ilçesi Marmaris'te bar ve diskoların kapanma saatleri deneme amaçlı olarak ileri alındı. Saat 04:00'te kapanan eğlence tesisleri perşembe ve cuma geceleri sabaha karşı 05:00'te, cumartesi ise 06:00'da kapanacak.

Barlar Sokağı ve Uzunyalı sahilinde yer alan eğlence tesislerinin kapanış saati olarak saat 04:00'ü erken bulması üzerine Kaymakamlık, Belediye ve Emniyet Müdürlüğü ''Deneme kararı'' alarak ilçedeki bar ve diskoların kapanış saatini ileri aldı.

Marmaris Emniyet Müdür Yardımcısı İlhami Doğangüzel, uygulamayı deneme amaçlı olarak başlattıklarını, sonucuna göre karar vereceklerini söyledi.


Saat 04:00'te bardan çıkanların otel ya da evlerine gitmediğini ifade eden Doğangüzel ''O saatte aşırı alkollü olarak barlardan çıkanlar yatmaya gitmiyor, sokakta kalarak kavgaya ve suça karışıyorlar. Onları eğlendikleri mekanlarda saat 5 veya 6'ya kadar tutabilirsek bu saatten sonra evlerine, otellerine gideceklerdir.'' şeklinde konuştu.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.