Eğitime ‘Vitamin’ Dopingi

Eğitime ‘Vitamin’ Dopingi

Sayıları milyonu aşan ilköğretim ve lise öğrencileri ile öğretmenlere zengin öğrenme atmosferi sunan Vitamin yenilendi. Hissesinin tamamı Türk Telekom iştiraki Sebit'in 24 yıllık birikimi ile oluşturulan yeni www.vitaminegitim.com'u tüm öğrenciler özgürce

 Sınırsız konu anlatımları, İngilizce öğrenme programı alternatifleri, canlı SBS, YGS ve LYS deneme sınavları gibi ayrıcalıklı hizmetlerle benzersiz bir içerik sunan hizmette sadece Sebit'in değil, Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarının güvenilir, kaliteli içeriklerine de Vitamin referansıyla tek noktadan, kolayca ulaşılabilecek.
Daha önce Vitamin’e erişim sağlayan tüm adreslerin www.vitaminegitim.com’da toplandığı yeni Vitamin’de, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) müfredatı ile uyumlu ilköğretim ve lise derslerine, çalışma planlarına, interaktif etkinliklere, üç boyutlu canlandırmalara ve sınav uygulamalarına, günlük kısıtlamalar dahilinde ücretsiz olarak ulaşılabilecek. 

Aralarında internette ilk kez uygulanacak olan ve başka hiçbir yerde bulunmadığı bilinen özel hizmetlerin de içerisinde olduğu platformdan, Özel Dershaneler Birliği Derneği (ÖZ-DE-BİR) tarafından Vitamin kullanıcılarına özel hazırlanan canlı SBS, YGS ve LYS sınavlarına da ulaşmanın mümkün olduğu belirtildi. Öğrencilerin istedikleri yerden katılabildikleri online sınavlarda adaylar; sınava girenler arasında, Türkiye genelindeki sıralamalarını görebilecekler.


İZLENEBİLİR ÖĞRENCİ PERFORMANSI 
Öğrencileri geleceğe eksiksiz hazırlamak için tüm detayların düşünüldüğü belirtilen www.vitaminegitim.com ile "Çalışmaya nereden başlasam?" sorusu da tarihe karışıyor. Vitamin'in akıllı performans sistemiyle öğrencilerin hangi konuyu öğrenip öğrenmediği, hangi konularda çalışmaları gerektiği tek bir tıkla görüntülenebiliyor. İlgili konular, öğrencinin eksikliklerini sıkılmadan tamamlayacağı interaktif etkinliklerle aktarılıyor.

ANADİLİ İNGİLİZCE OLAN ÖĞRETMENLERLE “CANLI CANLI İNGİLİZCE” 
Yeni Vitamin’in “Canlı Canlı İngilizce” uygulamasının, İngilizce öğrenme sürecini hızlandırarak, öğrencilere konuşma pratiği de kazandıracağının altı çizildi. Canlı Canlı İngilizce sınıflarında, klasik online eğitimlerden farklı olarak öğrenciler, gerçek bir sınıf içerisindeymiş gibi öğretmeni eşzamanlı olarak görüp, iletişim kurabilicekler. Anadili İngilizce olan öğretmenler tarafından gerçekleştirilen canlı derslerde, İngilizceyi doğru telaffuzuyla öğretiliyor. Tell Me More’u tercih eden öğrenciler ise İngilizce’ye kendi seviyelerinden başlayarak eğitim alabiliyor. veliler, öğrenci performanslarını izleyebilecekleri raporların yanı sıra rehberlik hizmetlerini de Vitamin’den almaya başlayacaklar.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.