Ecevit: Mehmetçik boşuna mı ölüyor

Ecevit: Mehmetçik boşuna mı ölüyor

Rahşan Ecevit, ''Yabancıların Türkiye topraklarından yararlanmalarının, mülkiyet hakkı devlette kalmak üzere belirli bir süre için kullanma hakkı biçiminde olmalı" dedi.

DSP'nin kurucu genel başkanı Rahşan Ecevit, ''yabancıların Türkiye topraklarından yararlanmalarının, mülkiyet hakkı devlette kalmak üzere belirli bir süre için sadece kullanma hakkı biçiminde olması gerektiğini'' savundu. Rahşan Ecevit, yaptığı yazılı açıklamada, ''AB'nin ve Amerika'nın yıllardır bölüp parçalayıp yok etmek için uğraştığı'' Türkiye Cumhuriyeti'nin ''şimdilik'' bütün ihtişamıyla ayakta olduğunu kaydetti.

''Müttefik bildiğimiz ülkelerin alttan alta desteğiyle saldırılarına devam eden PKK terör örgütüyle mücadelenin sürdüğünü'' ifade eden Rahşan Ecevit, şunları kaydetti: ''Mehmetçiklerimiz topraklarımızı korumak için şehit olurken hükümetimiz topraklarımızı gelir kaynağı olarak görüyor ve satışa sunuyor. Satılan toprakların miktarı geçmiş yıllarda satılanların kat kat üstünde. Yabancıların topraklarımızdan yararlanmaları için gerekli yasal düzenlemelerin daha fazla geciktirilmeden çıkarılması gerekiyor. Bu düzenleme, mülkiyet hakkı devlette kalmak üzere belirli bir süre için sadece kullanma hakkı biçiminde olmalıdır. Sattığımız toprakların bir de kolonilere dönüştürülmesi için hazırlıklar yapılıyor. Günün birinde bu kolonilerin Türkiye Cumhuriyeti topraklarıyla çevrilmiş bir başka devlete ait toprak yani birer anklav halini alabileceği neden hesaplanmıyor. Biz, Mehmetçikleri boşuna mı ölüme gönderiyoruz?''



AA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.