EasyJet 'Her şey dahil' uygulaması

EasyJet 'Her şey dahil' uygulaması

Avrupa’nın bir numaralı düşük tarifeli havayolu şirketi EasyJet internet sitesinden “her şey dahil” fiyat sistemine geçeceğini duyurdu.

Avrupa’nın bir numaralı düşük tarifeli havayolu şirketi easyJet’in web sitesinde rezervasyon sürecinin ilk adımından itibaren fiyatlar “her şey dahil” olarak görülebilecek.

 

easyJet uzun yıllardır Avrupa havayollarının her şey dahil fiyata geçmesi yönündeki çalışmalarına sektörde öncülük etmekteydi.

 

Uçak bilet fiyatlarını yayınlarken standart yöntemler kullanmayan fiyat mukayese sitelerinin çoğalması bu geçişin gerekliliğini daha da artırdı.

 

easyJet İngiltere Adil Ticaret Kurumu’nun girişimlerini ve Avrupa Parlamentosu’nun “Her şey dahil” fiyatı zorunlu kılma yönündeki çabalarını bu nedenle desteklemekteydi.

 

Bugün easyJet bilet satışlarını yaptığı web sitesinde rezervasyon sürecinin ilk adımından itibaren fiyatlarını “Her şey dahil” olarak sunuyor.

 

Teşhir ettikleri bilet fiyatlarını daha çekici kılmak için, fiyatlarına yanıltıcı ek masrafları dahil eden diğer pek çok havayolu şirketinin aksine easyJet, fiyatlarından sadece İngiliz hükümetinin havayolu yolcusu harcını ve yerel havaalanı harçlarını hariç tutuyor.

 

easyJet bu uygulama ile kullandığı havaalanlarının her biri için değişen giderleri vurgulamayı amaçlıyor. www.easyjet.com adresini ziyaret ederek easyJet’in çok özel fiyatlarından yararlanabilir, rezervasyon yapabilir, biletinizi anında alabilirsiniz.

 

easyJet Hakkında

 

Avrupa’nın önde gelen düşük tarifeli havayolu şirketi easyJet, 137 uçağıyla 22 ülkede, 83 havaalanı arasında 318 güzergâhta hizmet vermektedir.

 

Şirket son 12 ayda 35 milyonun üzerinde yolcu taşımıştır.

 

easyJet’in yaygın uçuş güzergâhları arasında Aberdeen, Alicante, Almeria, Amsterdam, Asturias, Atina, Barselona, Bari, Basel, Belfast, Berlin, Bilbao, Birmingham, Bordo, Bournemouth, Bremen, Bristol, Budapeşte, Brüksel, Bükreş, Katania, Cagliari, Köln, Kopenhag, Casablanca, Dortmund, East Midlands, Edinburgh, Faro, Gdanks, Cenova, Glasgow, Grenoble, Hamburg, Ibiza, Insbruck, Inverness, Istanbul, Krakow, La Coruna, La Rochelle, Lizbon, Liverpool, Ljubljana, Londra Gatwick, Londra Luton, Londra Stansted, Lyon, Madrid, Mahon, Malaga, Fas, Marsilya, Milano Linate, Milano Malpensa, Münih, Murcia, Napoli, Newcastle, Nis, Olbia, Palermo, Palma, Paris Charles de Gaulle, Paris Orly, Piza, Porto, Prag, Riga, Rijeka, Rimini, Roma, Split, Tallinn, Thessaloniki, Toulouse, Torino, Valencia, Venedik, Varşova ve Zurich yer alıyor. easyJet rezervasyonları internet üzerinden,www.easyjet.com adresinden online olarak yapılabiliyor.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.