DÜŞÜNCELERİNİZİ  DEĞİŞTİRİN  HAYATINIZ  DEĞİŞSİN

DÜŞÜNCELERİNİZİ DEĞİŞTİRİN HAYATINIZ DEĞİŞSİN

“Bizler toplumsal kalıplar nedeniyle farklı kalıp ve maskeler altına girerek kendimizi kısıtlıyoruz. Dolayısıyla gerçek benliğimizden uzaklaşıyoruz. Yaşadıklarımızı %100 ifade edemiyorsak bunları bedenimizde hapsediyoruz. Bunlar enerjisel düzeyde sıkışın


Önce Teta tekniğinden bahseder misiniz ? Bu tekniği hiç bilmeyen insanlara nasıl anlatırız ?


Teta derin blokajlarınızı bulmanızı ve bilinçaltınızı yeniden programlamanızı sağlar. Bizler  bilinçaltımızın %88'ini kullanıyoruz, kalıplarla yaşıyoruz fakat bunun farkında değiliz. Bilinçli olarak yaptığımız birçok şeyi aslında kalıplarımız belirliyor. Bilinçaltımız dört seviyede çalışıyor; Çocukluğumuzdan edindiğimiz kalıplar, geçmişten gelen kalıplar, genetik kalıplar ve ruhsal seviye kalıpları. Farkında olmadan gerçekleştirdiğimiz bu eylemler içlerinde olumsuzluklar da barındırabiliyor.Bunları ne kadar çok değiştirirseniz o kadar çok farkındalığınız artıyor. Teta ile bu dört seviyede problemler temizlenir ve tam bir iyileşme gerçekleşir. Teta hayatınızda etkilerini somut bir şekilde görebileceğiniz bir teknik.

 Teta tekniği ile nasıl tanıştınız, bu teknik nereden geldi ?


1998 senesinden itibaren kişisel gelişim ve enerji konularında eğitim alıyorum ve dolayısıyla çok teknik öğrendim. Teta tekniğiyle de 2005 senesinde tanıştım. Türkiye’ye ilk olarak Nilgün Sarar Tuncer getirmişti. Uygulamaya başladıktan sonra kendimde anında bir şeyler olduğunu fark ettim. Bundan sonra daha iyi öğrenebilmek için eğitim seminerlerine gitmeye karar verdim. Eğitim seminerlerini Amerika’da aldım. ilk olarak Reiki ile başladım. Daha sonra Feng Shui,  elektromanyetik alan dengeleme tekniği (EMF), Rebirthing (Nefes), Reconnective Healing (Tekrar bağlantı), Hücresel Temizlik (Conklin Metodu) eğitimleri aldım. Oldukça yetenekli bir şifacı olan Vianna Stibal tarafından 12 yıl önce bulunmuş ve geliştirilmiştir. Şuanda dünyanın bir çok yerinde yetiştirdiği eğitimciler bulunmakta ve halen de artarak devam etmekte.

DNA’larınızı Değiştiren Etkili ve Hızlı Teknik

Quantum Tekniğinde de benzer bir çalışma yapılıyor. Tetanın farkı nedir ? 

 Benzer tüm tekniklerde olumlama tekniği vardır. Olumlama yaptığınızda gerek hipnoz gerek regresyon olsun, pozitif bir şeyi birkaç defa daha söylediğinizde etkisi oluyor. Bazen de bunun altında negatif bir kalıp varsa onun altından tekrar kökler ortaya çıkıyor ve bunu bozuyorlar. Teta da yaptığımız şey ise kök inanca ulaşıp onu çıkartıp daha verimli bir zemine koymak oluyor. O bakımdan olumlamalardan çok daha etkili ve hızlı çalışılmış oluyor.

Bilinçaltını dört düzeyde temizleyip olumlu düşünceyi yerleştirerek hem kalıcı hem de iyi bir sonuca ulaşıyoruz. Yanılıyor muyum?


Evet aynen. Çünkü bazen bazı kalıpları keşfediyorsunuz ama onu tek düzeyde değiştirirseniz orada kökleri kalmış oluyor. Diğer düzeylerde kaldığı sürece bilinçaltı onu tekrar aynı yerine koymuş oluyor  ve tam çözüm olmuyor. Dört düzeyde yapmamızın başka bir faydası da tüm genetiğinizi etkilemesidir. Bazen bir kişiye çalışma yapıyorum. Ona bağlı olan başka kişilerde bundan etkileniyor. O bakımdan aslında toplu bir çalışma oluyor. Böylece yapılan çalışma hem bizden sonrakileri hem de öncekileri etkiliyor. Yani biz bu olumlamayı, değişikliği genlere kadar indirgediğimiz için toplu çözüme de gitmiş oluyoruz. Evet. Çünkü her bir düşünceyi dört seviyede değiştirdiğimizde DNAmızda da değişiklik oluyor.

Biliyorum ki Teta da daha çok duygulardan hareket ediliyor ve buradan yola çıkarak birçok sorunun kökü yakalanabiliyor, sağlığımıza ne gibi etkileri var ?


Hem kimyasal, hem duygusal tarafımız var ama maalesef hayatın karmaşası içinde biraz hayata ayak uydurmak adına duygularımızı bloke ediyoruz.  Örneğin bir çocuk asla kendini kısıtlamıyor, istediği yerde ağlıyor istediği yerde kızıyor, tamamıyla serbest. Bizler toplumsal kalıplar nedeniyle farklı kalıp ve maskeler altına girerek kendimizi kısıtlıyoruz. Dolayısıyla gerçek benliğimizden çok uzaklaşıyoruz. Yaşadıklarımızı %100 ifade edemiyorsak bunları bedenimizde hapsediyoruz. Bunlar enerjisel düzeyde sıkışınca bedende blokajlar oluşuyor. Hastalıklar da bunlardan kaynaklanıyor. Bazı kanser çeşitlerinin sebepleri de bunlar. Kanser vakaları bu blokajlardan kaynaklanıyor. Duygularımızı yaşamaya ne kadar alışırsak ne kadar kendimizle yüzleşirsek ve ne kadar reddetmezsek o kadar daha sağlıklı olabiliyoruz.

Kendinizle Yüzleşmenizi Sağlıyor

Duyguların rehberliğinde o an ve zamandaki kök inanca ulaşarak kendimizle yüzleşmemizi sağlıyor değilmi  ?
Evet çünkü Teta dört seviyenin tümünde uygulanır. Bir tür, kuyuyu kazma ile tek tek kazıp dibini görmek gibi.  Günlük yaşantıda aslında birçok kişi duygularından uzak yaşıyor birçok şeyi paylaştıklarını düşünüyorlar ama gerçek bir paylaşım yok. Hep bir şeyi beraber yaptığımızı düşünüyoruz ama duygu paylaşımı  yok. Dolayısıyla nasıl hissettiniz sorusu insanlarda çok derin bir yerlere dokunuyor. Bazen çok acıtıyor bazen de şaşırtıp kendinizle yüzleşmenizi sağlıyor. Seanslarda bunları işliyoruz.

Aldığınız bu teknikleri, eğitimleri yaşamınız da  hangi alanlarda kullanıp sonuç aldınız ?


Hayatınızın her alanında kullanabilirsiniz. Sağlık, ilişkiler, konsantrasyon, depresyon, korkular, istediğiniz herhangi bir şey  ve daha sayamayacağım bir çok alanda.. Hepsinin özgürleştirme adına farklı açılımlara hizmet ettiğine şahit oldum ve çok faydalarını gördüm. Birçok endişelerim, korkularım vardı onları yenmeme de faydalı oldular. Şimdi de endişe yaşıyorum ama panik halinde değilim.


Birçok Şeyi Düşünce Gücümle Gerçekleştirebiliyorum

Söylemek istemiyorsunuz ama ben bir şeyi imaj edip daha sonra o şeye ulaştığınızı biliyorum. Bu teknikleri almadan evvel düşünce gücüme inanıyordum. Hatta birçok şeyi düşünce gücümle gerçekleştirebiliyordum. Ancak bu tekniği aldıktan sonra bu gerçekleştirmeler daha bilinçli hale geldi.

Peki bu uygulamaların süresi nedir, ne kadar sürede olumsuz etkilerden kurtuluruz ?



Bu tamamıyla kişiyle alakalı. İster istediği konuda seans şeklinde uygulama  alabilir, ister seminerler şeklinde kendisi uygulayabilir. Ama en ideali kendisi uygulamayı öğrendiğinde bunu kendi hayatına geçirmesi. Burada üç günlük seminerde uygulamayı öğretiyoruz. Ama  hayattaki her şey gibi uygulamadığınız sürece aktifleştiremezsiniz.  Önemli olan tüm negatiflerinizin ana nedeni köke ulaşmak. Ulaştığınız anda sonuç almışsınız demektir.  Kişi ne kadar dengede olursa bazen otomatik olarak şifa gerçekleşiyor.

Teta Tekniğinden kimler faydalanabilir ?


7 yaşını aşmış herkes faydalanabilir. Yetişkinlerin dışında çocuklara özel basitleştirilmiş bir seminerimiz de var. Çocuklar için de çok faydalı.  Oların duygularıyla yüzleşip kendilerini daha iyi ifade etmelerini sağlayabilecek güvenli bir ortam oluşturmayı amaçlıyoruz. Gruplar içinde kişi kendini güvende hissedip daha büyük paylaşımlarda bulunabiliyor. Ayrıca seminerlerden sonrada kişi ile destek gruplarıyla konuşup görüşüp internet sitesinden de paylaşımlarda bulunabiliyoruz.

Röportaj:Şükür Bilir

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.