Dursun Çaltı Sarıgül’ün peşinde koşuyor

Dursun Çaltı Sarıgül’ün peşinde koşuyor

Mecliste Mustafa Sarıgül’e karşı yaptığı sert muhalefetle gündeme gelen, Sarıgül’e söylemedik söz, aleyhine de açmadık mahkeme bırakmayan Dursun Çaltı’nın gerçek yüzü ortaya çıktı.

Sarıgül’ün kendisini vurdurttuğunu söyleyen Çaltı’nın tekrar meclise girebilmek için Sarıgül’ün peşinde koştuğu Şişli’nin siyasi kulislerinde konuşulmaya başlandı.

DURSUN ÇALTI’NIN SARIGÜL İLE BARIŞTIKLARINI SÖYLEMİŞTİK

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde yayınladığımız ‘Dursun Çaltı’nın gerçek yüzü’ haberimizde Dursun Çaltı’nın Şişli Belediye Başkan aday adayı olduktan sonra muhalefet yapmamak için meclise dahi gitmediğini bunun altında da Sarıgül’le barıştıklarını iddia etmiştik.

ÇALTI: ‘SARIGÜL’ÜN YÜZÜNÜ DAHİ GÖRMEK İSTEMİYORUM’  

Bu haberimiz üzerine gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin’i arayan Dursun Çaltı; ‘Ben meclise gitmiyorum. Çünkü Sarıgül’ün yüzünü dahi görmek istemiyorum. Benim onun gibi biriyle barışmam mümkün mü?’ diyerek yaptığımız haber için sitem etmişti.

ÇALTI SARIGÜL’ÜN BAKIRKÖY MİTİNGİNDEYDİ   

Geçtiğimiz günlerde Sarıgül Bakırköy’de düzenlemiş olduğu Bakırköy mitinginde Dursun Çaltı’nın boy göstermesi Dursun Çaltı’nın Sarıgül ile barıştıklarının ve meclis üyesi olabilmek için Sarıgül’ün peşinden koştuğunun ispatı olmuş oldu. Bu durumun da yıllardır Dursun Çaltı’nın Şişli Halkını kandırdığını ve Sarıgül ile birlikte bir tiyatro yaptıklarını ortaya koymuş oluyor.

SARIGÜL: ‘ÇETİN DURSUN’A SAHİP ÇIK KAÇMASIN’

Kurt siyasetçi Mustafa Sarıgül Dursun Çaltı’nın bu düştüğü hali kaçırmadı ve miting konuşması esnasında Kuştepe Muhtarı Çetin Akdeniz’e seslenerek ‘Çetin Dursun Çaltı’ya sahip çık, kaçmasın’ diyerek adeta halka ‘bakın bana yıllardır muhalefet yapan adamın hali bu’ dercesine Çaltı’nı gerçek yüzünü göstermiş oldu.  

SARIGÜL İLE ÇALTI’NIN TİYATROSU ORTAYA ÇIKACAK

Mustafa Sarıgül Dursun Çaltı’yı meclis üyesi yaparsa yıllardır birlikte tiyatro yaptıkları ortaya çıkacak. Bununla beraber de Dursun Çaltı’nın Şişli Belediyesi’nin önemli kararlarında meclise gitmediğinin altında rant yattığı iddialarını da ispatlamış olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.