Dursun Çaltı Sarıgül ile anlaştı mı?

Dursun Çaltı Sarıgül ile anlaştı mı?

Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Dursun Çaltı’nın belediye başkanlığına aday adayı olduktan sonra meclise gelmemesi kafaları karıştırdı. Çaltı ile ilgili son günlerde gündeme gelen trilyonluk serveti ve onu nasıl elde ettiği konuşulurken bir de meclise gelme

Dursun Çaltı yıllardır Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e karşı her mecliste yaptığı muhalefetle tanınıyordu. Muhalefet yapmakla kalmıyor savcılığa ve mahkemeye suç duyurusunda bulunuyordu. Ama Çaltı Belediye Başkan aday adayı olduktan sonra meclise gitmemesinin altında kendisini vurdurtturduğunu iddia ettiği Mustafa Sarıgül ile anlaştığı siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı. Buna bir de Çaltı’nın Sarıgül ile ilgili son günlerde hiçbir eleştiride bulunmamış olması da eklenince barıştı veya anlaştı iddialarını ortaya çıkardı.

Geçmiş tarihlerde de bu iddiaları kuvvetlendiren birçok olayın yaşanması  Çaltı’nın Sarıgül ile anlaştığı iddialarını kuvvetlendirdi.

ÇALTI İLE SARIGÜL İLE AYNI UÇAKTA SEYAHAT ETMİŞTİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in babasının cenaze törenine, bir önceki mecliste kıyasıya eleştiri yaptığı Mustafa Sarıgül’ün kiraladığı uçakla birlikte seyahat etmişti. Bu birliktelik o günlerde de çok konuşulmuştu. Ama Çaltı Sarıgül’ü o kadar acımasızca eleştirirken barışabilecekleri hiç kimsenin aklına gelmezdi. Sarıgül’ün karşısına rakip olarak çıkan bir adayın üstelikte meclis üyesi olmasına rağmen meclise gitmemesi barıştıkları iddialarını kuvvetlendirdi.

ÇALTININ KORKUNÇ SERVETİ BELEDİYEDEN Mİ?

Çaltının dünden bu güne bu kadar değişmesinin altında bir rantın olduğu düşüncesi kafalarda soru işareti bıraktı. Aynı zamanda, daha önce de Çaltı hakkında konuşulan birçok iddianın da gündeme gelmesine sebep oldu. Dursun Çaltı’nın mecliste yaptığı eleştirilerinin tamamının büyük inşaatlarla ilgili olması da dikkat çekici. Savcılığa bulunduğu suç duyurularının ve mahkemeye verdiği dosyaların tamamının da yine büyük rantların sağlandığı, büyük inşaat firmaları oluşturuyor. Bir mali müşavir olan Çaltı’nın korkunç servetinin oluşmasının altında siyaseti kullanarak  rant  elde ettiği iddiaları ortalıkta dolaşıyor.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.