Düfa boya, Hillside Su Hotel'ini yeniledi

Düfa boya, Hillside Su Hotel'ini yeniledi

Düfa boya bölgedeki ilk büyük ihalesini kazanarak Hillside Su Hotel’in 18 bin metrekarelik dış cephesini boyayarak çehresini yeniledi.

2006 yılının ağustos ayından itibaren Antalya’da çözüm ortaklığı sunmaya başlayan Düfa boya bölgedeki ilk büyük ihalesini kazanarak Hillside Su Hotel’in çehresini yeniledi. Kısa sürede bölgenin tercih edilen çözüm ortakları arasına giren Düfa, Hillside Su Hotel’in 18 bin metrekarelik dış cephesini boyadı.



Tatil sezonu öncesinde yeni görünümüne kavuşan Hillside Su Hotel’in boyanmasında dekorasyona uygun olarak Düfa-Silosan Silikonlu Dış Cephe beyaz boya kullanıldı. Uygulamasının Işıl Mühendislik tarafından gerçekleştirildiği Hillside Su Hotel’in boyanmasında 25 usta çalıştı ve 200 kova boya kullanıldı.
Otelin deniz kıyısında olması sebebiyle tercih edilen Silosan silikonlu Dış Cephe boyası içerdiği özel silikon sayesinde uygulanan yüzeylerde; su iticiliği, yüksek su buharı geçirgenliği, neme ve tuzlu suya karşı direnç sağlıyor. Ayrıca Silosan Silikonlu Dış Cephe boyasının üstün örtücü özelliği sayesinde yüzeye bağlı olarak diğer boya ürünlerine oranla %15 daha fazla alan boyanabiliyor.

 




Güneş gören yüzeylerde renk solmasına dirençli özel pigmentler kullanıldığı Silosan Silikonlu Dış Cephe boyası küf, mantar ve yosun oluşmasını engelliyor. Kir tutmaz özelliği ile uzun yıllar boyanın ilk günkü gibi kalmasını sağlayan Düfa-Silosan Silikonlu Dış Cephe boyası uygulaması çok kolay, çevre ve insan sağlığına duyarlı son kat boyadır.


TÜRKİYE TURİZM. COM




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.