Doğal enerji kaynağı!

Doğal enerji kaynağı!

“Ne varsa çayda var” sloganı ile yola çıkan buzlu çay pazarının lideri Lipton Ice Tea, yeni ürünü Lipton Red Tea’yi tüketicinin beğenisine sunuyor. Lipton Red Tea içeriğinde yer alan canlandırıcı bitki, çay ve meyveler sayesinde “D

Sağlıklı ve ferahlatıcı Lipton Ice Tea ürünlerine bir yenisi daha eklendi. Lipton’un şeftali, limon, mango, green ve light çeşitlerinden oluşan buzlu çay serisinin yeni ürünü kırmızı ambalajı ve canlandırıcı etkisi ile farklılaşan Lipton Red Tea oldu.
Lipton Red Tea, içeriğinde yer alan canlandırıcı bitki, çay ve meyveler ile doğal bir enerji kaynağı olma özelliği taşıyor. Lipton Red Tea, hayata bağlı, trendleri takip eden, damak zevkine ve sağlığına önem veren herkes tarafından tercih edilecek.
Lipton Red Tea içerisinde Güney Afrika baklagiller familyasından bir tür kırmızı çay olan Rooibos, Güney Amerika kökenli bir bitki olan Guarana ve Afrika kökenli bir meyve olan Maroela yer alıyor.
 
Güney Afrika’da kuşaklardır popüler olarak tüketilen Rooibos çayı özellikle içeriğinde yüksek antioksidanlar yer alması gibi özelliklerinden dolayı sağlığına düşkün, bilinçli tüketiciler tarafından tercih ediliyor. Rooibos demlendiği zaman ortaya çıkan kırmızımsı renk yüzünden "kırmızı çay" olarak da adlandırılıyor. 

Önemli bir C vitamini ve protein kaynağı olan Maroela da antioksidan bir bitki olma özelliği taşıyor. Bir portakal’dan sekiz kat daha fazla C vitamini içeren Maroela meyveleri Afrika’da genelde taze olarak tüketiliyor veya içecek üretiminde kullanılıyor. Yaprakları, hazımsızlığı gidermek ve mide ekşimesini iyileştirmek için çiğnenen Marula’nın sindirim sistemine yardımcı olduğu da biliniyor.
Lipton Red Tea içerisinde yer alan diğer bir doğal ürün olan Guarana bitkisi ise metabolizmayı hızlandırdığı gibi kilo kaybını da teşvik ediyor. İçerdiği kafein nedeniyle uyarıcı etkiye sahip olan Guarana, meşrubat ve enerji içeceklerinde sağlığı destekleyen bir ek gıda maddesi olarak da sıklıkla kullanılıyor. Brezilya’daki bazı kabilelerin Guarana bitkisinin tohumlarının sihirli olduğuna ve bağırsak şikayetlerini iyileştirdiğine inandıkları da söyleniyor.

 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.