Doğa Koleji’nin gözü zirvede

Doğa Koleji’nin gözü zirvede

Doğa Koleji bu yıl 34 yeni kampüs devreye alacak. CEO Uğur Gazanker, "Yıl sonunda 86 kampüs ve 55 bin öğrenciye ulaşacağız. Hedefimiz istihdam, kampüs ve öğrenci sayısıyla dünyada ilk 3'e girmek" dedi.

DOĞA Koleji hızlı büyümesini yeni açtığı kampüslarla sürdürüyor. Eylülde 22'si İstanbul'da, 12'si ise Anadolu'da olmak üzere toplam 34 yeni kampüsü devreye alacak olan okul, bu yıl sonunda 86 kampüsa ve 55 bin öğrenciye ulaşacak. 2014 hedefi ise 100 kampüs ve 80 bin öğrenciyi kapsamak. 
ÜNİVERSİTEYİ BU YIL AÇACAK 
Doğa Koleji CEO'su Uğur Gazanker, bu yıl Doğa Üniversitesi'ni de açacaklarını söyledi. Gazanker, hazırlıkların tamamlandığını, ek kontenjanla da olsa bu yıl öğrenci alımı yapacaklarını belirtti. Üniversitenin YÖK'ün onayı beklediğini ifade eden Gazanker, "Başarılı ve vizyonist bir üniversite olacak. Sosyal bilimler ağırlıklı eğitim verecek üniversitemizin kadrosu için de birçok isimle anlaştık. Şehir üniversitesi olarak tasarlanan Doğa Üniversitesi, İstanbul'daki 4-5 lokasyonda hayata geçirilecek. Ataşehir ve Halkalı bu lokasyonlar arasında yer alıyor" diye konuştu. 
AMAÇ İLK 3'E GİRMEK 
Uğur Gazanker, Doğa Koleji'nin halen istihdam, kampüs ve öğrenci sayısıyla dünyanın en büyük eğitim kurumları sıralamasında ilk 5'te yer aldığını söyledi. Amaçlarının bu yıl sonundaki sıralamada ilk 3'e girmek olduğunu belirten Gazanker, liseler için geliştirdikleri MBA programı t-MBA ise önemli başarılara imza attığını açıkladı. Gazanker'in verdiği bilgiye göre t-MBA, bu yıl iki ödül kazandı. t-MBA aynı zamanda uluslararası arenada kabul edilen bir eğitim modeli olarak benimsendi. 
İNGİLİZCE'DE OXFORD KONSEPTİ
Oxford UP ile işbirliği yaparak İngilizce eğitimde Oxford konseptini uygulamaya başlayan Doğa Koleji, bunun ilk örneğini Kurtköy'deki okulunda başlattı. Uğur Gazanker, öğrenci ve öğretmenleri güçlü bir içerikle buluşturduklarını söyledi. Gazanker dil laboratuvarları, ileri teknoloji imkânları, Apple laboratuvarları gibi alanlar yaratarak öğrencilerin İngilizce'yi sürekli deneyimleyerek öğrendiklerini açıkladı. Gazanker önümüzdeki yıl 12 okullarının da Oxford konseptiyle eğitim vermeye başlayacağını söyledi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.