Dışarıya yağmur, moda evine ünlü yağdı

Dışarıya yağmur, moda evine ünlü yağdı

Moda sektörüne girişinin 20. yıldönümünü kutlayan ünlü modacı Gülafer Ataş, Gas Houte Coutoure moda evinin yeni yerini, bir moda merkezi olan Nişantaşı Teşvikiye Caddesi’nde açtı. Açılışa pek çok ünlü isim katıldı.

 Geçtiğimiz Ağustos ayında kaybettiğimiz Atatürk’ün manevi kızı Ülkü Adatepe’den, Semra Özal’a kadar cemiyet hayatındaki birçok hatırı sayılır simayı giydiren Gülafer Ataş’ın bu mutlu gününde, yağmurlu ve soğuk havaya rağmen açılışa yoğun bir ilgi vardı. Sanat ve cemiyet hayatının ünlü simaları da açılışta yerini alırken, katılımcılar Gülafer Ataş’ın kreasyonu hakkında övgüler yağdırdılar. 



Özellikle modacının yakın dostları Türk-Çin İşadamları Derneği Şube Başkanı iş kadını Begüm Çuhadaroğlu, cemiyet hayatının önemli isimlerinden Siret Evliyazade ve oyuncu Emir Emirhanoğlu en güzel dileklerini sundular. Siret Evliyazade yakında dünya evine girmeye hazırlanan oğlunun müstakbel eşinin gelinliğini de Gülafer Ataş’ın kreasyonundan seçmek istediğini söyledi.


DOĞA BEKLERİZ GÖZ DOLDURDU

Petrolcü eşi Fatih Alkan ile evliliğinden sonra uzun zamandır medyada görünmeyen eski manken Doğa Bekleriz, boşanmasının ardından faal hayatına geri döndü. Güzelliği ve sempatik tavırlarıyla göz dolduran Bekleriz'in keyfi yerindeydi. 

BORA GENCER EŞİYLE GELDİ


Açılışa Sanatçı Bora Gencer de eşiyle birlikte katıldı. Mutlu bir tablo çizen çift, objektiflere samimi pozlar verdi. 




Ünlü şarkı sözü yazarı ve şair Ahmet Selçuk İlkan, Pınar Eliçe ve adı ‘’Fikrimin İnce Gülü’’ şarkısının yorumuyla özdeşleşen İsmail Özkan da aynı bistroda koyu sohbette idiler.

TANRIYAR YALNIZ BIRAKMADI


Farklı ve şık bir saç modeli ile açılışa katılan İpek Tanrıyar, içeri geçmeden önce girişteki bölümde arkadaşlarıyla sohbet etti. Kurtlar Vadisi’nin Deli Cevat’ı Bekir Aslantaş da girişteki odayı tercih edenlerdendi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.