Dikkatsiz Sürücü Kazaya Neden Oldu

Dikkatsiz Sürücü Kazaya Neden Oldu

Şişli'de seyir halinde bulunan iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Halaskargazi Caddesi üzerinde Kuştepe kavşakta sabah saat 04.30 sıralarında meydana geldi.

Seyir halinde bulunan Ercan Sayım'ın kullandığı 34 AS 8972 plakalı minibüs, aniden kavşaga çıkan Mehmet K. yönetimindeki 34 AE 3288 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışma sonucunda minibüsün sürücüsü Ercan Sayım, otomobilin sürücüsü Mehmet K. ile otomobilde bulunan Hikmet Panter ve Salih Yılmaz yaralandı. Yerde yaralı yatan Hikmet Panter ve Salih Yılmaz'a olay yerine gelen sağlık ekiplerimüdahale etti.

Yaralılar ilk müdahalenin ardından sedyeyle ambulansa taşınarak hastaneye götürüldü. Minibüsün yaralı sürücüsü Ercan Sayım, otomobilin aniden kavşağa çıktığını belirterek, kazada kolunun sıkıştığını ve araçtan güçlükle çıktığını söyledi. Kazada yaralanan Hikmet Panter ile Salih Yılmaz'ın Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ve sağlık durumlarının ciddi olduğu bildirilirken, diğer yaralıların ise iyi olduğu öğrenildi




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.