"Dikeni battığı yerden çıkartacağım"

"Dikeni battığı yerden çıkartacağım"

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, miting gibi geçen bir temel atma töreninde, "Ben tünelin ucunu görüyorum. Dikeni battığı yerden çıkaracağım" dedi.



Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kuştepe Mahallesi'nde yaptırılacak olan Kuştepe Mahallesi Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisleri'nin temel atma törenine katıldı. Belediye otobüsünün içerisinden halkı selamlayarak tören alanına gelen Sarıgül, Kuştepeliler'in yoğun tezahürat ve alkışları arasında kürsüye çıktı.

Müzik eşliğinde vatandaşları selamlayan Sarıgül, tezahüratlar nedeniyle bir müddet konuşmasına başlayamadı. Konuşması sık sık "Halkçı Sarıgül" tezahüratları ile kesilen Sarıgül, kendisine yöneltilen eleştirilere sert bir dille yanıt verdi. Sarıgül,

"Hiç endişeniz olmasın. Ben tünelin ucunu görüyorum. Dikeni, battığı yerden çıkaracağım inşallah. Hiç merak etmeyin" dedi. Şişli Belediyesi'ne ait araçların Hacı Bektaş-ı Veli, Mevlana ve Adıyaman törenlerine gittiğini, bu nedenle eleştirildiğini dile getiren Sarıgül, "Belediye araçları, 'Mevlana'da ne arıyor, Hacı Bektaş-ı Veli'de ne arıyor ve Adıyaman'da ne arıyor?' diyorlar. Hak, hukuk ve adalet arıyor. Çünkü inançsız insan, boş bir tenekeye benzer. Allah sizi de, bizi de inançlarımızdan geri koymasın" diye konuştu. Yaptığı bazı çalışmaların kanuna uymadığı yönünde eleştiriler aldığını da dile getiren Sarıgül, "O kanunlarda, kitaplarda yazmıyor münafık! O benim gönlümde yazıyor, gönlümde" dedi.

Tören alanının tıklım tıklım dolduğu törende Sarıgül,

"Rabbim, insanları denemek için ya makam ya da para verir. Paranız çok olabilir. Makamınız da yüksek olabilir ama adam olamazsanız ne işe yarar? Önemli olan adam olmaktır" ifadelerini kullandı.

İstanbul Milli Eğitim eski müdürü ve Demokrat Parti (DP) İstanbul milletvekili adayı Ömer Balıbey'in de bir konuşma yaptığı temel atma töreni, operatör butonuna basılması ile sona erdi. Sarıgül, vatandaşların ilgisin nedeniyle oluşan izdihamın arasından belediye otobüsüne binip, halkı selamlayarak tören alanından ayrıldı.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.